11.1. Sýry do nálevů / 25.,26.1. Sýry doma / 8.,9.2. Výroba sýrů - 9 kroků / 22.2. Bochníky - zrající sýry / 8.3. Sýry na gril a do udírny / 22.3. Jogurt,Zákysy,Kefír,Tvaroh / 5.,6.4. Výroba sýrů - 9 kroků / 26.4. Plísňáky / 8.-11.5. Sýry 4 dny - komplet

Vzorek práškového syřidla - ŽIVOČIŠNÉ Beaugel P1100V

 
 

Vzorek práškového syřidla Beaugel P1100V v množství 3g. 26mg chymozinu z telecího žaludku. Při ředění 3g syřidla ve 100ml vody síla cca 1:22 000.

ťapka - krátký popis Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí přibližně na 1000l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší. tlačítko - více info

Dostupnost Skladem
Cena 57,02 Kč bez DPH
69 Kč / ks    
Kód produktu 6819
Kategorie Syřidla a chlorid vápenatý
 

Vzorek Živočišného Práškového syřidla Beaugel P1100V  ťapka - popis

 

Vzorek práškového syřidla Beaugel P1100V v množství 3g. 26mg chymozinu z telecího žaludku. Při ředění 3g syřidla ve 100ml vody síla cca 1:22 000.

Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí přibližně na 1000l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší.


 

Příprava práškového syřidla:

3g (1 ampule) : 100ml vody: Rozmíchejte 100ml čisté nechlorované vody a 3g práškového syřidla Beaugel P1100V.

Přibližné dávkování naředěného syřidla 3g/100ml vody, síla 1:22000 :

- Tvaroh/ Čerstvý sýr 0,25ml na 10 litrů mléka
- Zrající tvarohové sýry 0,5ml na 10 litrů mléka
- Sýry typu Camembert/Hermelín 1ml na 10l mléka
- Polotvrdé až tvrdé sýry 1,2 ml na 10 litrů mléka

 

 Uvedené dávkování je jen pro představu, včetně korekce na nižší kvalitu mléka. Vždy před použitím je nutné udělat si test síly syřidla na mléce, se kterým pracujeme a podle výsledku syřidlo dávkovat. Popis výpočtu síly syřidla a video naleznete na www.syrar.cz/vypocet-syridla/.

Změnou poměru syřidla a vody můžete připravit syřidlo tak, aby vyhovovalo Vaší výrobě.

UPOZORNĚNÍ: Dávkování tekutého syřidla je pouze orientační a může se lišit v závislosti na mléce (druhu, tučnosti, kondici atd.). Také naředěné syřidlo časem slábne. 

 


 

Trvanlivost a uchovávání: V práškovém stavu minimálně 2 roky od plnění při 4°C. Naředěné 3 měsíce při 4°C.  

Složení: Enzym Chymozin 


 

Podobné produkty

  • Beaugel práškové syřidlo MIKROBIÁLNÍ G2200MM - 60g Kód: 1042
    Beaugel práškové syřidlo MIKROBIÁLNÍ G2200MM - 60g
    Vyprodáno

    Mikrobiální práškové syřidlo Beaugel G2200MM v množství 60g. 

    ťapka - krátký popis Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí přibližně na 4000l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší. tlačítko - více info

    475 Kč
  • Beaugel práškové syřidlo ŽIVOČIŠNÉ P1100V - 60g Kód: 6818
    Beaugel práškové syřidlo ŽIVOČIŠNÉ P1100V - 60g
    Skladem

    Živočišné práškové syřidlo Beaugel P1100V v množství 60g. 520mg chymozinu z telecího žaludku. Při ředění 60g syřidla ve 440ml vody síla 1:100 000. 

    ťapka - krátký popis Dlouhá trvanlivost. Při vhodném skladování a výrobním postupu toto množství vystačí přibližně na 20000l mléka při výrobě Tvrdých a polotvrdých sýrů. Při výrobě měkkých sýrů je spotřeba syřidla ještě nižší. tlačítko - více info

     

    895 Kč