Tažené sýry, máslo - plast, Strana 2

Pasta Filata pro Italy, tažené sýry pro nás, mají svou tradici po celém světě. Od měkkého typu Mozzarella, přes Kaškaval, specialitku jako je plněná Burrata až k tvrdému typu Provolone. Od maličkých kuliček až po sýry velikosti několika klilogramů. Mnohé z nich se tvarují rukou, malé jako Korbáčky nebo Parenica, jiné se dávají do forem. Tvar je opravdu libovolný, buďto zvolíte tradiční nebo popustíte uzdu své fantazie.

Tvrdost sýru a tím i jeho trvanlivost můžete ovlivnit. Množstvím ponechané syrovátky při přípravě "těsta" a následně pak intenzitou propracování při tažení.   tr.-ťapka náp+oř. - kopie

Jak na to, abyste měli při výrobě těchto oblíbených sýrů stabilně kvalitní výsledky, se můžete dozvědět na kurzu "Tažené sýry".

 

Nejprodávanější

Stránka 2 z 2 - 18 položek celkem

  • FB16 - 1kg, osmiúhelník Kód: 310
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. Se vzorem výraznějšího proužku.

    80 Kč / ks
  • FB17 - 2,8kg, Toaster Kód: 324
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. Se vzorem výraznějšího proužku. Hranatá se zaoblenými rohy. Velikost vhodná pro obchodní balení a další porcování. Hranatý tvar v této velikosti umožňuje plátkovat na kráječi nebo porcovat na pravidelné plátky.

    285 Kč / ks
  • FB18 - 3,7kg, Mozzarella Kód: 325
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. Hladká - bez vzoru, jedna strana rovná, druhá kulatá.

    285 Kč / ks

Stránka 2 z 2 - 18 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace