Bez glutamátu, Strana 3
Nejprodávanější
Značky

Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.

Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.

Tradiční argentinský steak naložený v tradiční zelené salse. Směs s nízkým podílem soli a to hrubozrnné mořské. Zvýrazní chuť hovězího masa, ale i ostatních druhů mas, které máme v oblibě. Můžeme marinovat nebo podávat omáčku k již připravenému jídlu či k dochucení opečeného pečiva. Vhodná i do zeleninových jídel za tepla i za studena.

Tradiční argentinský steak naložený v tradiční zelené salse. Směs s nízkým podílem soli a to hrubozrnné mořské. Zvýrazní chuť hovězího masa, ale i ostatních druhů mas, které máme v oblibě. Můžeme marinovat nebo podávat omáčku k již připravenému jídlu či k dochucení opečeného pečiva. Vhodná i do zeleninových jídel za tepla i za studena.

Italská kuchyně, těstoviny, pizza a saláty. Směs vhodná na pizzu, těstoviny vařené i zapečené. Dále k dochucení dresingů a jogurtových zálivek a marinád. Na zeleninové saláty. Můžeme však využít dle chuti i na minutky nebo restovanou zeleninu.

Italská kuchyně, těstoviny, pizza a saláty. Směs vhodná na pizzu, těstoviny vařené i zapečené. Dále k dochucení dresingů a jogurtových zálivek a marinád. Na zeleninové saláty. Můžeme však využít dle chuti i na minutky nebo restovanou zeleninu.

Směs koření typická pro indická jídla. Dochucení kompletní škály jídel i různých druhů mas a zeleniny. Drůbeží, vepřové i jehněčí a kůzlečí. Omáčky, polévky, zelenina, těstoviny i rýže. Vždy obsahuje kurkumu, po které má svoji známou žlutou barvu.

Směs koření typická pro asijská jídla s vyšším podílem koriandru a chilli. Dochucení kompletní škály jídel i různých druhů mas a zeleniny. Drůbeží, vepřové i jehněčí a kůzlečí. Omáčky, polévky, zelenina, těstoviny i rýže. Thajská směs obsahuje menší podíl kurkuma a převažuje koriandr, paprika a chilli. Můžeme očekávat tedy vyšší ostrost než u Indické verze.

Směs koření vhodná pro výrobu bylinkového másla, dochucení pomazánek, polévek, omáček a mletých mas, zeleninových salátů. Bez přídavku soli.

Směs koření vhodná pro výrobu bylinkového másla, dochucení pomazánek, polévek, omáček a mletých mas, zeleninových salátů. Bez přídavku soli.

Směs koření s typickou chutí a vůní medvědího česneku. Osvědčená i při dochucování sýrů. Marinování, rožnění, grilování, pečení všech druhů masa. Nádivky, zeleninové pokrmy i těstoviny. Dle vlastní inspirace a chuti.

Směs koření s typickou chutí a vůní medvědího česneku. Osvědčená i při dochucování sýrů. Marinování, rožnění, grilování, pečení všech druhů masa. Nádivky, zeleninové pokrmy i těstoviny. Dle vlastní inspirace a chuti.

Ostrá směs se zajímavou příměsí muškátového oříšku. Bez soli. Marinády před grilováním a na špízy. Dochucení omáček a gulášů, přiostření masových směsi a grilované nebo zapečené zeleniny. Steaky, minutky.

Italská tradice. K dochucení tradičních salátových předkrmů. Speciálně kombinace Mozzarella a rajčata. Směs nechte krátce rozvinout naloženou v panenském olivovém oleji a následně smíchejte s rajčaty a mozzarellou nakrájenou na kolečka. Další použití dle Vaší fantazie.

Italská tradice. K dochucení tradičních salátových předkrmů. Speciálně kombinace Mozzarella a rajčata. Směs nechte krátce rozvinout naloženou v panenském olivovém oleji a následně smíchejte s rajčaty a mozzarellou nakrájenou na kolečka. Další použití dle Vaší fantazie.

Směs paprik a pepřů. Bez soli. Připraveno především pro nakládání sýrů typu Camembert, Hermelín, Vltavín nebo Mozzarella. Vhodná též přímo do sýřeniny čerstvých sýrů nebo tvarohových sýrů a pomazánek.

Co víc na vepřové? Směs s nízkým podílem soli speciálně na rožnění nebo grilování vepřového. Dochutíme s ním však i další druhy masa i upravovanou zeleninu.

Velice ostrá směs koření bez soli. Vhodná pro přípravu rožněných pokrmů z masa a zeleniny, na sojové maso, do masových směsí, do omáček, salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.

Velice ostrá směs koření bez soli. Vhodná pro přípravu rožněných pokrmů z masa a zeleniny, na sojové maso, do masových směsí, do omáček, salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.

Mírně ostrá směs, velmi dekorativní. Pro přípravu jemně pikantních marinád na všechny druhy mas. Přímé použití při grilování a rožnění. Na rybách a při nakládání sýrů a přípravě pomazánek velmi dekorativní.

Mírně ostrá směs, velmi dekorativní. Pro přípravu jemně pikantních marinád na všechny druhy mas. Přímé použití při grilování a rožnění. Na rybách a při nakládání sýrů a přípravě pomazánek velmi dekorativní.