Boxy, misky s víkem

 Vlhkost je pro zrání sýrů zásadní. Pro plísňové sýry vyšší, pro polotvrdé sýry nižší. V boxech si sýry vytvoří vlastní klima a pootevřením nebo uzavřením víka můžeme ovlivňovat vlhkost v boxu.

Při zrání i při odkapávání, kdy už nejsou sýry ve formách, je vhodné je podložit mřížkou nebo podložkou pod sýry, popř. obojím. Záleží na druhu a konzistenci sýru. Při podložení syrovátka lépe odkapává, pod sýry může vzduch a nedochází k rozvoji kvasinek. tr.-ťapka náp+oř. - kopie

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 2 - 23 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 2 - 23 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.