Popel sýrařský - k naředění v lahvičce 200ml

 
  • 1 z 5
 

Sýrařský popel vhodný k aplikaci na povrch tvarohových zrajících sýrů, kde podporuje růst bílé plísně a tvoří ochrannou vrstvuťapka - krátký popis Balení připravené pro využití při domácí výrobě Zrajících sýrů z kultury Beaugel 15. Snadné aplikace tlačítko - více info

Cena 42,98 Kč bez DPH
52 Kč / ks    
Kód produktu 1853
Kategorie Popel sýrařský
 

SÝRAŘSKÝ POPEL Z DŘEVIN A TRAVIN           ťapka - popis

 

Vhodný obvykle k ošetření povrchu tvarohových sýrů s bílou plísní na povrchu. Upravuje kyselé prostředí a tím umožňuje růst bílé plísně na povrchu tvarohových sýrů. Vytváří také ochrannou vrstvu, která zabraňuje rozmnožení některých nežádoucích bakterií.

 

Pro využití při domácí výrobě Zrajících sýrů z kultury Beaugel 15. Po nárůstu plísně esteticky velmi zajímavé.

Pouze naředit vodou a potřít celý povrch sýru dle návodu na výrobu. Doporučujeme použít rukavice, popel barví a špatně se smývá.

 


Balení: lahvička s kapátkem 200ml - k naředění vodou, množství popela odpovídá naředění dle objemu lahvičky

Skladování: naředěný v lednici vydrží přibližně 4 měsíce, neředěný v suchu při pokojové teplotě

Podobné produkty

  • Popel sýrařský - kelímek 50g Kód: 213
    Popel sýrařský - kelímek 50g
    Skladem

    Sýrařský popel vhodný k aplikaci na povrch tvarohových zrajících sýrů, kde podporuje růst bílé plísně a tvoří ochrannou vrstvuťapka - krátký popis Působí také velmi efektně tlačítko - více info

    95 Kč
  • plís2 Kód: 418
    Popel sýrařský - sáček 1kg
    Skladem

    Sýrařský popel vhodný k aplikaci na povrch tvarohových zrajících sýrů, kde podporuje růst bílé plísně a tvoří ochrannou vrstvuťapka - krátký popis Působí také velmi efektně tlačítko - více info

    1 550 Kč
  • plís3 Kód: 417
    Popel sýrařský - sáček 500g
    Skladem

    Sýrařský popel vhodný k aplikaci na povrch tvarohových zrajících sýrů, kde podporuje růst bílé plísně a tvoří ochrannou vrstvuťapka - krátký popis Působí také velmi efektně tlačítko - více info

    850 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: