Mlékárenské kultury, Strana 5

 

Nejprodávanější

25
660125660
Značky

Stránka 5 z 8 - 88 položek celkem

  • IOTA St. Nectaire - balení DL1 na 100 - 200l Kód: 105
    IOTA St. Nectaire - balení DL1 na 100 - 200l
    Skladem
    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).  Výborné prozrávání, chuťová pestrost, velmi odolné kmeny. 

    180 Kč / ks
  • IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka Kód: 103
    IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka
    Skladem
    Kompletní směs kultur pro sýr typu Vacherin. Vytváří typické chuťové vlastnosti tohoto sýra.

    195 Kč / ks
  • KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka Kód: 96
    KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka
    Skladem
    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére.  Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon. 

    165 Kč / ks
  • KAPPA 1 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 97
    KAPPA 1 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem
    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére.  Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 2 - balení DL1 na 100l mléka Kód: 98
    KAPPA 2 - balení DL1 na 100l mléka
    Skladem
    Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus helveticus. Speciální směs kultur pro dosažení chuti horských sýrů typu Abondance nebo Beaufort. Dlouhozrajících Gouda, Edam a pod. Vhodná i pro selský sýr typu Tomme.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 2 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 491
    KAPPA 2 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem
    Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus helveticus. Speciální směs kultur pro dosažení chuti horských sýrů typu Abondance nebo Beaufort. Dlouhozrajících Gouda, Edam a pod. Vhodná i pro selský sýr typu Tomme.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka Kód: 99
    KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka
    Skladem
    Směs pro sýry s oky. Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.   Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 125
    KAPPA 3 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem
    Směs pro sýry s oky. Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.   Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka Kód: 100
    KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka
    Skladem
     Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort. Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem. Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka Kód: 191
    KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka
    Skladem
     Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort. Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem. Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    395 Kč / ks
  • LAMBDA 12 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr Kód: 102
    LAMBDA 12 jogurtová, balení DL1- 20l jogurtu/ 100 - 200l sýr
    Skladem
    Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé zpevnění. Vhodný pro výrobu jogurtů i jogurtového mléka.  Zastoupené kmeny jsou příznivé pro výrobu jogurtu z kozího mléka.  

    165 Kč / ks
  • LAMBDA 12 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr Kód: 337
    LAMBDA 12 jogurtová, balení DL3,5-180l jogurtu/ 300 - 600l sýr
    Skladem
    Velmi jemný, mírné okyselení, chuť sladkého jogurtu. Rychlé zpevnění. Vhodný pro výrobu jogurtů i jogurtového mléka.  Zastoupené kmeny jsou příznivé pro výrobu jogurtu z kozího mléka.  

    395 Kč / ks
Další produkty

Stránka 5 z 8 - 88 položek celkem