Možné použít k přibližnému určení pH (kyselosti) mléka, syrovátky, sýřeniny a výsledných produktů. Praktické při určování bodu tažnosti při výrobě tažených sýrů typu Parenica, Korbáčky, Mozarella a pod.
Použití pH papírků je jen orientační, přesnost pH metru nenahradí.
Kalibrační roztok pro pH 7,01 pro přesné nastavení tedy kalibraci pH metrů. Výhodnější balení 1 litr pro větší provozy.
Kalibraci je vhodné provádět v určitém časovém rozmezí nebo podle četnosti požívání. Postup kalibrace je popsán v návodu k pH metru.
Kalibrační roztok pro pH 4,01 pro přesné nastavení tedy kalibraci pH metrů. Výhodnější balení 1 litr pro větší provozy.
Kalibraci je vhodné provádět v určitém časovém rozmezí nebo podle četnosti požívání. Postup kalibrace je popsán v návodu k pH metru.
Kalibrační roztok pro pH 4,01 pro přesné nastavení tedy kalibraci pH metrů. Lahvička 100ml.
Kalibraci je vhodné provádět v určitém časovém rozmezí nebo podle četnosti požívání. Postup kalibrace je popsán v návodu k pH metru.
Kalibrační roztok pro pH 7,01 pro přesné nastavení tedy kalibraci pH metrů. Lahvička 100ml.
Kalibraci je vhodné provádět v určitém časovém rozmezí nebo podle četnosti požívání. Postup kalibrace je popsán v návodu k pH metru.
Elektrolyt pro pH elektrody. K uchovávání, regeneraci a dlouhodobému skladování. Výhodnější balení pro větší provozy.
Elektrody jsou součástí pH metru.
Výměnná vpichovací sonda k pH metru Voltcraft 100.
Možno použít do pevnější sýřeniny. Pomocník při určení bodu tažnosti při výrobě tažených sýrů typu Korbáčky a Mozzarella.