pH metr - pouzdro

 
Novinka Efekt lupa
  • 1 z 2
 

pH metr v pouzdře pro měření kyselosti vody, mléka a dalších tekutin, s vyjímkou silně žíravých.

ťapka - krátký popis Automatická teplotní kompenzace. Dvoubodová kalibrace. tlačítko - více info

Cena 1 429,75 Kč / ks bez DPH
1 730 Kč / ks    
Kód produktu 3984
Kategorie pH metry, pH papírky, příslušenství
 
 
pH metr v pouzdře s teploměrem s teplotní kompenzací

 ťapka - popis

pH měřič v pouzdře pro měření kyselosti vody, mléka a dalších tekutin, s vyjímkou silně žíravých.

 

pH metr automaticky kompenzuje rozdíl teplot při měření.

Je možné ho kalibrovat pomocí dvoubodové kalibrace na hodnoty 4 a 7. Pro práci s mlékem je vhodné kalibrovat v rozmezí hodnot 4 a 7, což jsou hodnoty, ve kterých se při výrobě sýrů pohybujeme. Kalibraci je vhodné provádět přibližně po deseti měřeních. Kalibrační roztoky nejsou součástí balení. 


 Zaočkováním mléka a pomnožením kultur se mění pH mléka. pH metr pomůže zjistit v jaké fázi se kyselost nachází a usnadní  rozpoznat chvíli, kdy je možné přejít k dalšímu kroku výroby.


Ošetřování: sondu opláchneme před a ihned po použití vodou a zavřeme příslušným uzávěrem napuštěným udržovacím roztokem, ten je součástí balení. Udržovací roztok zabraňuje vyschnutí elektrody. Samotný přístroj otíráme jen vlhkým hadříkem je-li to třeba.

Napájení: 4x LR44 (jsou součástí balení)

Specifikace přístroje:

Rozsah pH 0,00 - 14,00 pH
Rozlišení +- 0,2 pH
Rozlišení 0,1 pH
Přesnost měření teploty 0,5°C
Kalibrace dvoubodová automatická
Rozměr 150 x 36 x 25 mm

 

Vlastnosti:
- Funkce Hold
- Kalibrace na 2 hodnoty
- Automatická kompenzace teploty


Přístroj je z výroby kalibrován, přesto je třeba ho pro přesné měření znovu nakalibrovat. Kalibrace by se měla provádět alespoň jedenkrát měsíčně.

Proto doporučujeme k přístroji přiobjednat kalibrační pufry, minimálně jeden s 7,01 pH a jeden s 4,01 pH. Naše pufry jsou cenově příznivé, nejlevnější na trhu. Pufry lze dlouhodobě skladovat. Přístroj je z výroby kalibrován, přesto je třeba ho pro přesné měření znovu nakalibrovat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.