Pepř drcený, hrubší konzistence než u mletého pepře. Do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky, do majonéz, salátů a polévek.
Jemně pikantní koření, plod Pepřovce brazilského. Do tvarohových pomazánek, na povrch sýrů, k dochucení másla. Možno využít i pro pikantní dochucení dezertů či rýže.
Příznivý pro metabolismus, uklidňuje, působí proti bakteriím, virům a plísním.
Bobule pepře černého před dokončením zralosti. Velmi aromatické a jemné koření vhodné do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky, do majonéz, salátů a polévek.
Bobule pepře černého před dokončením zralosti. Velmi aromatické a jemné koření vhodné do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky, do majonéz, salátů a polévek.
Petržel má široké využití v kuchyni, je vhodné používat téměř do všech pokrmů. Možné využít do sýřeniny i na povrch, do nakládaných sýrů, tvarohových pomazánek. K dochucení i dekoraci. Dále polévky, omáčky, nádivky, dušené a pečené maso, saláty a další dle fantazie.
Mírně ostrá směs, velmi dekorativní. Pro přípravu jemně pikantních marinád na všechny druhy mas. Přímé použití při grilování a rožnění. Na rybách a při nakládání sýrů a přípravě pomazánek velmi dekorativní.
Mírně ostrá směs, velmi dekorativní. Pro přípravu jemně pikantních marinád na všechny druhy mas. Přímé použití při grilování a rožnění. Na rybách a při nakládání sýrů a přípravě pomazánek velmi dekorativní.
Kořenící směs na pizzu bez soli. Velmi jemná nenáročná směs pro dochucení pizzy, těstovin i salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.
Kořenící směs na pizzu bez soli. Velmi jemná nenáročná směs pro dochucení pizzy, těstovin i salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.
Sušená rajčata, drcená na kousky cca 3x3mm. Do sýřeniny, k dochucení pomazánek, k dekoraci povrchu sýrů. K nakládání. Do pečiva, na pizzu nebo do těstovin.
Sušená rajčata, drcená na kousky cca 3x3mm. Do sýřeniny, k dochucení pomazánek, k dekoraci povrchu sýrů. K nakládání. Do pečiva, na pizzu nebo do těstovin.
Jemně mletý rajčatová prášek. Využití k zahuštění omáček a dalších pokrmů. Také jako barvivo. Např. k barvení těstovin a pod. Velmi rychle nasáká vodu a velmi rychle zahušťuje. Je potřeba s tím při použití počítat. Stejně tak s vlivem na chuťové vlastnosti výrobku, kde se chuť rajčat projeví dle použitého množství.
Jednoduchá základní směs koření pro pečení a grilování masa i zeleniny. Do nádivek, na minutky i do zapečených těstovin či brambor. Možno využít při nakládání sýrů do nálevů.
Byliny připravené do octové zálivky na zeleninové saláty, do dresingů a jogurtových a majonézových zálivek. Na povrchové zdobení sýrů a nakládání sýrů. Dochucení ryb, těstovin a zeleniny.
Sezamové semínko loupané. Významný zdroj vlákniny a vitaminu E, vápníku a zinku. Dále obsahuje selen, měď, železo, vitamin B6. Využijeme k dozdobení klasicky pečiva a zákusků, ale můžeme zkusit i na sýry, tvaroh či dezerty. V teplé kuchyni jako doplněk restované zeleniny, zelených fazolek, rýže i do těstovinových salátů.
Směs koření k přípravě tradičních českých pokrmů. Hodí se na bramboráky, k vepřovému i hovězímu masu. Do jitrnic, jelítek i prejtu. Do bramboračky i do guláše.
Vhodné také na zdobení, dochucování a nakládání sýrů.
Směs koření k přípravě tradičních českých pokrmů. Hodí se na bramboráky, k vepřovému i hovězímu masu. Do jitrnic, jelítek i prejtu. Do bramboračky i do guláše.
Vhodné také na zdobení, dochucování a nakládání sýrů.
Stevie sladká - přírodní náhrada cukru. Vysoká sladivost a téměř žádné kalorie umožňují její využití při přípravě diabetických potravin. Schválena jako přídatná látka do potravin pod označením E 960. Původně rostlina z oblasti Paraguaye a Brazílie.
Stevie sladká - přírodní náhrada cukru. Vysoká sladivost a téměř žádné kalorie umožňují její využití při přípravě diabetických potravin. Schválena jako přídatná látka do potravin pod označením E 960. Původně rostlina z oblasti Paraguaye a Brazílie.