Červené - s paprikou
Nejprodávanější
Značky

Když Barbecue, tak něco na gril. Směs vhodná pro grilování a rožnění všech druhů mas i sýrů. Ryby, zvěřina i zelenina. Jemně pikantní.
_koreni-bonanza-100g.jpg?5e973125
)
Lehce pikantní směs koření vhodné na povrchové zdobení sýrů a přípravu nálevů pro naložení sýrů. V kuchyni použijete na všechny druhy masa včetně zvěřiny a skopového, případně i na grilovanou zeleninu.

Směs koření pro ozdobu sýrů a sýry v nálevech. Typické aroma díky medvědímu česneku a koriandru. Všeobecné použití v kuchyni pro marinování, grilování, rožnění i pečení všech druhů mas. Pro minutková i zeleninová jídla. Zapečené mísy.

Směs koření pro ozdobu sýrů a sýry v nálevech. Typické aroma díky medvědímu česneku a koriandru. Všeobecné použití v kuchyni pro marinování, grilování, rožnění i pečení všech druhů mas. Pro minutková i zeleninová jídla. Zapečené mísy.
_koreni-dabelske-100g.jpg?5e973125
)
Velmi ostrá směs se zajímavým složením. Pro nakládaní sýrů i povrchovém zdobení. V kuchyni využijete dle fantazie pro dosažení ostré chuti. Na grilovaná a pečená masa, těstovinové pokrmy, případně i do salátů či zálivek.

Velmi ostrá směs se zajímavým složením. Pro nakládaní sýrů i povrchovém zdobení. V kuchyni využijete dle fantazie pro dosažení ostré chuti. Na grilovaná a pečená masa, těstovinové pokrmy, případně i do salátů či zálivek.

Velmi jemná nepálivá směs bez soli pro všeobecné využití v kuchyni na grilu. Možné využít k dochucení čerstvých sýrů, tvarohů a pomazánek.

Velmi jemná nepálivá směs bez soli pro všeobecné využití v kuchyni na grilu. Možné využít k dochucení čerstvých sýrů, tvarohů a pomazánek.

Velmi jemná nepálivá směs bez soli pro všeobecné využití v kuchyni na grilu. Možné využít k dochucení čerstvých sýrů, tvarohů a pomazánek.

Jemná nepálivá směs s mořskou solí. Pro všechny druhy zeleninových pokrmů na pánvi i na grilu. Skvěle vypadá i chutná na rozpečených sýrech či zapékaných sýrových miskách. Nízký podíl soli.

Jemná nepálivá směs s mořskou solí. Pro všechny druhy zeleninových pokrmů na pánvi i na grilu. Skvěle vypadá i chutná na rozpečených sýrech či zapékaných sýrových miskách. Nízký podíl soli.

Červené a ostré. S mořskou solí. Zvěřina, kozí, skopové i tradiční druhy masa. Na povrch sýrů, k dochucení čerstvých sýrů, tvarohových i pomazánek. Grilování a nakládání sýrů. Marinády. Do minutkové kuchyně, masových rolád i na špízy.

Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.

Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.

Směs paprik a pepřů. Bez soli. Připraveno především pro nakládání sýrů typu Camembert, Hermelín, Vltavín nebo Mozzarella. Vhodná též přímo do sýřeniny čerstvých sýrů nebo tvarohových sýrů a pomazánek.