DOPLNĚNÍ KULTUR: po 15.9.2025 11.10.25 Jogurt, Zákysy, Kefír, Tvaroh / 12.10.25 Hnětené/Tažené sýry / 8.,9.11.25 Sýry doma / 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet

Kyseliny ke srážení

Nejprodávanější

Kyselina citronová - 500g
 
98 Kč
Kyselina vinná - 100g
Kyselina vinná - 100g
Skladem
Kód: 560
 
55 Kč
Kyselina citronová - 150g
 
38 Kč
4 položek celkem

Cena

3898
13898

Značky

Položek k zobrazení: 4
Kyselina askorbová - Vitamin C - 100g
39 Kč / ks

Kyselina L-askorbová se využívá jako antioxidant např. v ovocných džusech nebo v pekárenském průmyslu. Snižuje oxidaci tuků a tím brání vzniku rakovinotvorných látek. Další využití nalezne jako konzervační prostředek, jako prostředek ke zpracování mouky nebo jako přísada do ovocných salátů, džusů, snídaňových cereálií, mražených plodů moře a mnoho dalších.

Kód: 249
Kyselina citronová - 150g
38 Kč / ks

Kyselina slouží k dezinfekci výrobních prostor, způsobuje prudké okyselení povrchů, kde nepřežijí bakterie, zbavuje zápachu. Používá se také k výrobě americké mozzarelly + přidává se při výrobě syrovátkových sýrů.

Kód: 375
Kyselina citronová - 500g
98 Kč / ks

Kyselina slouží k dezinfekci výrobních prostor, způsobuje prudké okyselení povrchů, kde nepřežijí bakterie, zbavuje zápachu. Používá při výrobě americké mozzarelly a výrobě syrovátkových sýrů.

Kód: 945
Kyselina vinná - 100g
55 Kč / ks

Vhodné pro výrobu Mascarpone a Ricotta.

Kód: 560