Základní - mezofilní a termofilní
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury. Určené k dávkování přímo do mléka, velmi dobře se rozpouští.
skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, např. při transportu nebo při manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost kultury a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah balení je nutné chránit hlavně před vniknutím vlhkosti.
Produktové listy k dispozici na vyžádání pro profesionální výrobce.
Nejprodávanější
Značky

Farmářská kultura. Velmi odolná, mírně aromatická zaočkovací kultura, směs mezofilních a z malé části termofilních kultur. Tradičních selské sýrů ze všech druhů mléka. Má univerzální použití pro čerstvé, tvarohové i lisované sýry. V mléku doplňuje přirozenou floru a zlepšuje syřitelnost.

Farmářská kultura. Velmi odolná, mírně aromatická zaočkovací kultura, směs mezofilních a z malé části termofilních kultur. Tradičních selské sýrů ze všech druhů mléka. Má univerzální použití pro čerstvé, tvarohové i lisované sýry. V mléku doplňuje přirozenou floru a zlepšuje syřitelnost.