11.10.25 Jogurt, Zákysy, Kefír, Tvaroh / 12.10.25 Hnětené/Tažené sýry / 8.,9.11.25 Sýry doma / 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet

Sonda/Elektroda k pH metru Voltcraft 100 - vpichovací (BEZ SLEVY 5%)

 
 

Výměnná vpichovací sonda k pH metru  Voltcraft 100.

tr.-ťapka náp+oř. - kopie Možno použít do pevnější sýřeniny. Pomocník při určení bodu tažnosti při výrobě tažených sýrů typu Korbáčky a Mozzarella. tlačítko - více info

Dostupnost Na objednávku - dodání do 14 dnů.
Cena 2 123,97 Kč bez DPH
2 570 Kč / ks    
Kód produktu 686
Kategorie pH metry, pH papírky, příslušenství
 
Výměnná vpichovací elektroda k pH metru  Voltcraft 100     tr.-ťapka náp+oř. - kopie

Sondu vyměníte za sondu do tekutin a používáte pH metr stejným způsobem. Snadno se udržuje a čistí, což je výhodou v potravinářském provozu.

 

Pomocník při výrobě tažených sýrů typu Mozzarella nebo Korbáčky. Tažnost sýřeniny nastává při pH 5,1 - 4,8. 


Při manipulaci se sondou, tj. při vyndavání a vracení zpět do lahvičky s uchovávacím roztokem je nutné VŽDY povolit víčko lahvičky. Tím se povolí i těsnění kolem sondy a jde volně vytáhnout a zandat.

Je to jemné zařízení. Nepoužívejte, prosím, hrubou sílu. Když něco nepůjde raději nás kontaktujte na čísle 606213996.

ťapka - popis


 

Včetně konektoru a kabelu 1m.

Ošetřování: sondu opláchneme před a ihned po použití vodou a ukládáme do lahvičky s udržovacím roztokem, ten je součástí balení. Do lahvičky s udržovacím roztokem sondu zasouváme velmi opatrně, abychom ji nepoškodili. Netlačíme až na dno lahvičky. Udržovací roztok zabraňuje vyschnutí elektrody.

 

rozměry: délka 16 cm, průměr 1,2 cm

Kabel 1m, konektor BNC.

teplotní odolnost výrobku:  +5 - +60°C