Vynikající barvivost a chuť.
Nejlepší využití tohoto koření je na povrchové ochucení sýrů, do pomazánek, s olejem jako povrchová úprava sýrů, do nálevů na sýry. Dále do gulášů, do všech druhů masových, drůbežích a rybích pokrmů, do salátů, do polévek a studených pokrmů.
Vynikající barvivost a chuť.
Nejlepší využití tohoto koření je na povrchové ochucení sýrů, do pomazánek, s olejem jako povrchová úprava sýrů, do nálevů na sýry. Dále do gulášů, do všech druhů masových, drůbežích a rybích pokrmů, do salátů, do polévek a studených pokrmů.
Koření vhodné do tvarové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky. Krásně zelená.
Ekonomické balení
Pepř černý, zelený, bílý a růžový. Nejoblíbenější směs pepřů do mlýnku i pro přímé použití. Na povrch sýrů i do sýřeniny. Do marinád pro nakládání sýrů.
Pepř černý, zelený, bílý a růžový. Nejoblíbenější směs pepřů do mlýnku i pro přímé použití. Na povrch sýrů i do sýřeniny. Do marinád pro nakládání sýrů.
Jemně pikantní koření, plod Pepřovce brazilského. Do tvarohových pomazánek, na povrch sýrů, k dochucení másla. Možno využít i pro pikantní dochucení dezertů či rýže.
Příznivý pro metabolismus, uklidňuje, působí proti bakteriím, virům a plísním.
Bobule pepře černého před dokončením zralosti. Velmi aromatické a jemné koření vhodné do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky, do majonéz, salátů a polévek.
Bobule pepře černého před dokončením zralosti. Velmi aromatické a jemné koření vhodné do tvarohové pomazánky a na povrch sýrů, k dochucení másla, pomazánek, na brambory, vejce, ryby, na remulády a omáčky, do majonéz, salátů a polévek.
Petržel má široké využití v kuchyni, je vhodné používat téměř do všech pokrmů. Možné využít do sýřeniny i na povrch, do nakládaných sýrů, tvarohových pomazánek. K dochucení i dekoraci. Dále polévky, omáčky, nádivky, dušené a pečené maso, saláty a další dle fantazie.