Hustoměr na solný roztok vhodný k přípravě solného roztoku pro nasolování sýrů a kontrole jeho koncentrace. Správné nasolování sýrů je zásadním krokem při výrobě a ovlivní celý výsledný produkt.
Možné použít k přibližnému určení pH (kyselosti) mléka, syrovátky, sýřeniny a výsledných produktů. Praktické při určování bodu tažnosti při výrobě tažených sýrů typu Parenica, Korbáčky, Mozarella a pod.
Použití pH papírků je jen orientační, přesnost pH metru nenahradí.
Digitální laboratorní teploměr s kablíkem 1m a alarmem. Splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní kalibrací. Tenká sonda pro rychlý odečet teploty. Baterie je součástí balení. Kvalitní podstavec.
Možno zajistit i kalibrační protokol. Ochrana proti prachu a vlhkosti IP65 - odolné proti vniknutí prachu a stříkající vodě.
Vpichovací a ponorný teploměr, splňuje nároky HACCP, lze doplnit vstupní kalibrací. Tenká sonda délky 30 cm pro rychlý odečet teploty. Baterie je součástí balení.
Možno zajistit i kalibrační protokol. Ochrana proti prachu a vlhkosti IP67 - tedy kompletně odolný vůči prachu a ve vodě 30min do hloubky 1m.