// DODÁVKA KULTUR: naskladnění 18.-19.9., k odeslání v Po 22.9. // KURZY: 11.10.25 Jogurt, Zákysy, Kefír, Tvaroh / 12.10.25 Hnětené/Tažené sýry / 8.,9.11.25 Sýry doma / 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet // Přihlášky na www.dobrykurz.cz //

SIGMA 96 SP - St. Paulin

Kód: 587
280 Kč / ks 231,40 Kč bez DPH
Skladem

Kultura pro výrobu sýru St. Paulin a podobných lisovaných sýrů s přírodní oranžovou kůrkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sigma 96 SP - St. Paulin

 

Kultura pro výrobu sýru St. Paulin a podobných lisovaných sýrů s přírodní oranžovou kůrkou.

Složení kultury

- Brevibacterium linens
- Débaryomycés marxianuys
- Trychosporon

 

Dávkování - pro přímé zaočkování na 500 litrů mléka nebo je možné sýry omývat vodou nebo pivem s touto kulturou. Doporučeno je 3 - 4 omytí během celého zrání.

Kulturu dávkujeme dle konkrétních výrobních podmínek a požadované intenzity prozrávání.