// DODÁVKA KULTUR: naskladnění 18.-19.9., k odeslání v Po 22.9. // KURZY: 11.10.25 Jogurt, Zákysy, Kefír, Tvaroh / 12.10.25 Hnětené/Tažené sýry / 8.,9.11.25 Sýry doma / 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet // Přihlášky na www.dobrykurz.cz //

SIGMA 97 PY - Pyrenejské sýry

Kód: 112
280 Kč / ks 231,40 Kč bez DPH
Skladem

Určeno pro tvrdé a polotvrdé sýry, kterým kultura dodává přírodní oranžovou barvu a vynikající aroma, používá se při výrobě tzv. Pyrenejských sýrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kultura Sigma 97 PY - Pyrenejské sýry

 

Určeno pro tvrdé a polotvrdé sýry, kterým kultura dodává přírodní oranžovou barvu a vynikající aroma, používá se při výrobě tzv. Pyrenejských sýrů.

Složení kultury

- Brevibacterium linens
- Lb. Casei
- Geotrichum Candidum
- Debaryomyces Hansenii

 

Dávkování - pro přímé zaočkování na 500 litrů mléka
- při rosení 1/2 tuby do 1l vody + 10g soli

Kulturu dávkujeme dle konkrétních výrobních podmínek a požadované intenzity prozrávání.