KURZY SEZONA 25/26: 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet // Přihlášky na www.dobrykurz.cz //

Doplňkové kultury

Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.

Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.

Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Řazení produktů

Cena

180181
1180181

Značky

Položek k zobrazení: 2

Výpis produktů

IOTA 1 - Propionová (tvoří oka) DL1 na 500l mléka
180 Kč / ks

ťapka - krátký popis Propionová kultura produkující plyn, tedy tvořící oka v sýrech.

Pro lisované dohřívané sýry s oky s typickou oříškovou příchutí Emmental, Leerdamer a pod.

Kód: 107
IOTA 2 - Propionová (netvoří oka) DL1 na 250 - 500l mléka
180 Kč / ks

ťapka - krátký popis Propionová kultura, která NEtvořící oka, pouze oříškovou příchuť. Je možné ji použít při výrobě menších sýrů, kde oka nejsou vhodná.

Vhodná pro dohřívané i nedohřívané lisované sýry meších velikostí.

Kód: 108

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem