E-shop, Strana 26

 

Nejprodávanější

1
239601123960
Značky
 
 
 
 
 
 
 
 

Stránka 26 z 76 - 912 položek celkem

  • IOTA Reblochon - balení DL1 na 100 - 200l Kód: 974
    IOTA Reblochon - balení DL1 na 100 - 200l
    Skladem
    Směs termofilních kultur pro tradiční nelisované i lisované sýry, např. typu Reblochon.   Vytváří pružné těsto a pestrou chuť. Dobře odolává nežádoucím bakteriím. 

    185 Kč / ks
  • IOTA Salers, Čedar - balení DL1 na 100 - 200l mléka Kód: 183
    IOTA Salers, Čedar - balení DL1 na 100 - 200l mléka
    Skladem
    Směs kultur vhodná pro sýry typu Salers, Cantal, Čedar. Směs homofermentativních a heterofermentatovních mezofilních kultur a termofilní Streptococcus termophilus. Aromatická kultura vycházející z původní výroby sýru Salers v dřevěné nádobě ihned po nadojení. 

    165 Kč / ks
  • IOTA Salers, Čedar - balení DL3,5 na 350 - 700l mléka Kód: 911
    IOTA Salers, Čedar - balení DL3,5 na 350 - 700l mléka
    Skladem
    Směs kultur vhodná pro sýry typu Salers, Cantal, Čedar. Směs homofermentativních a heterofermentatovních mezofilních kultur a termofilní Streptococcus termophilus. Aromatická kultura vycházející z původní výroby sýru Salers v dřevěné nádobě ihned po nadojení. 

    410 Kč / ks
  • IOTA St. Nectaire - balení DL1 na 100 - 200l Kód: 105
    IOTA St. Nectaire - balení DL1 na 100 - 200l
    Skladem
    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).  Výborné prozrávání, chuťová pestrost, velmi odolné kmeny. 

    180 Kč / ks
  • IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka Kód: 103
    IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka
    Skladem
    Kompletní směs kultur pro sýr typu Vacherin. Vytváří typické chuťové vlastnosti tohoto sýra.

    195 Kč / ks
  • Jedlá soda - 500g Kód: 250
    Jedlá soda - 500g
    Skladem
    Dobře čistí a dezinfikuje sýrařské vybavení.

    35 Kč / ks
  • Jogurtovač / termomísa - 2,5l Kód: 7054
    Jogurtovač / termomísa - 2,5l
    Skladem
    Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin).

    465 Kč / ks
  • Jogurtovač / termomísa - 3,5l Kód: 6984
    Jogurtovač / termomísa - 3,5l
    Skladem
    Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin).

    555 Kč / ks
  • Jogurtovač / termomísa - 5l Kód: 6985
    Jogurtovač / termomísa - 5l
    Vyprodáno
    Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin).

    820 Kč / ks
  • Jogurtovač / termomísa klasik - 3,5l Kód: 6530
    Jogurtovač / termomísa klasik - 3,5l
    Skladem
    Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin).

    555 Kč / ks
  • Kalibrační protokol k teploměrům pro HACCP systém Kód: 2107
    Kalibrační protokol k teploměrům pro HACCP systém
    Na objednávku - dodání do 10 dnů.
     Kalibrační protokol pro digitální teploměry Sunartis. Možno objednat s těmito druhy teploměrů. Kalibrační protokol je potřeba pro splnění potřeb systému HACCP.

    900 Kč / ks
  • KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka Kód: 96
    KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka
    Skladem
    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére.  Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon. 

    165 Kč / ks
Další produkty

Stránka 26 z 76 - 912 položek celkem