E-shop, Strana 39
- AKCE
- Doprodej
- NOVINKY
- Dárkové poukazy
- Kurzy, E-booky, Videokurz
- Mlékárenské kultury
- Formy sýrařské
- Syřidla, chlorid vápenatý, soli, přísady
- Koření, sůl, cukr
- Zrání, ošetřování, solení
- Plachetky, podložky, filtry
- Měřidla - pH, hustota, teplota, ...
- Výrobní zařízení, vybavení
- Hrnky pro radost
- Pracovní náčiní, pomůcky
- Boxy, misky, dozy, odkapávání
- Kbelíky, vědra
- Obaly, kelímky, krabičky
- Nakládání, uzení
- Porcování a servírování
- Balení, prodej, trhy
- Pracovní oděvy, vybavení
- Hygiena, úklid
- Tuky pro výrobu domácího mýdla a kosmetiky
Nejprodávanější
Značky

Penicillium Candidum - bílá plíseň na sýrech typu Camembert a Hermelín. Velmi bílá, nízký porost, pozvolné prozrávání. Kmeny vhodné pro menší měkké sýry a zrající tvarohové sýry. U tvarohových sýrů někdy v kombinaci s popelem, např. sýr Valencay nebo St. Maure. Pro pevnost kůrky u sýrů typu Camembert vhodná kombinace s Geotrichum Candidum (Sigma 54). Dále tato kombinace chrání sýry před zelenými plísněmi a černou plísní Mucor.

Penicillium Candidum - bílá plíseň na sýrech typu Camembert a Hermelín. Bílá, vysoký porost, rychlé intenzivní prozrávání. Kmeny vhodné pro měkké sýry srážené syřidlem a na povrch polotvrdých sýrů při tvorbě kůrky, např. sýry typu Tomme. Pro pevnost kůrky u sýrů typu Camembert vhodná kombinace s Geotrichum Candidum (Sigma 54). Dále tato kombinace chrání sýry před zelenými plísněmi a černou plísní Mucor.

Speciální směs plísní pro sýry typu Camembert a Hermelín. A pro další měkké sýry s bílou plísní na povrchu. Bílé kmeny plísní, jemná kůrka, střední prozrávání. Kvalitní ochrana a prozrávání díky spolupráce plísní Penicillium candidum a Geotrichum candidum a kvasinky Debaryomyces.