Formička na sýr čerstvý, tvarohový nebo s plísní.
Forma na čerstvý měkký sýr, ricottu nebo na sýry s camembertskou plísní.
Forma na čerstvý měkký sýr, ricottu nebo na sýr s camembertskou plísní.
Forma na odkapání tvarohu, čerstvého měkkého sýra, ricotty, na sýry balkánského typu nebo na sýry s plísní.
Na sýr čerstvý, tvarohový nebo s plísní. Velmi efektní "jednohubky" při sladkém srážení nebo válečky z tvarohu.
Na sýr čerstvý, tvarohový nebo s plísní. Velmi pěkné čtverečky, na kterých zůstane otisk vzoru.
Forma na čertvý měkký sýr, ricottu a sýry s plísní.
Forma na odkapání čerstvého měkkého sýra, ricottu nebo na sýry s camembertskou plísní.
Forma na měkký, tvarohový nebo plísňový sýr. Vytvoří váleček, typický tvar pro kozí plísňové sýry.
Forma na odkapání čerstvého měkkého sýra, ricotty nebo na sýry s plísní.
Forma pro odkapání čerstvého měkkého sýra, ricotty, pěkný tvar pro sýr s camembertskou plísní.
Forma pro výrobu čerstvých, tvarohových a plísňových sýrů.
Forma na odkapání čerstvého měkkého sýra, ricotty nebo na sýry balkánského typu a sýry s plísní (např. roquefortská).
Forma k odkapání čerstvého měkkého sýra,tvarohu, ricotty nebo na sýry balkánského typu nebo na sýry s plísní.
Forma na tvaroh, čertvý měkký sýr, na sýry balkánského typy nebo na sýry s plísní.
Forma na tvaroh, měkký čerstvý sýr, na sýry balkánského typu a sýry s plísní.
Forma na polotvrdý, dohřívaný i lisovaný sýr.
Forma na čerstvý měkký sýr nebo na sýry s plísní.
Vhodná na odkapání tvarohu, čerstvého měkkého sýra, na sýry balkánského typu, na sýry s plísní i polotvrdé sýry.
Forma vhodná na odkapávání tvarohu a měkkého čerstvého sýra. Dále na sýry balkánského typu nebo na sýry s plísní.
Forma vhodná na odkapávání tvarohu a čerstvého měkkého sýra. Dále na sýry balkánského typu, na sýry s plísní i polotvrdé sýry.
Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Potřebujete cca 15 - 20litrů mléka, výsledná váha sýra dle výtěžnosti mléka 1500 - 2000g.
V Itálii např. pro sýry typu Pecorino. Určená k pěchování sýřeniny pěstí nebo mírnému přilisování.
Forma vhodná na polotvrdé, dohřívané i lisované sýry.
Forma vhodná na odkapání tvarohu a čerstvého měkkého sýra. Dále na sýr balkánského typu a sýry s plísní.
Nacházíte se na straně 1 z 2.