Sůl s medvědím česnekem. Vhodné k dochucení čerstvých sýrů, sýrových pomazánek a tvarohů. Zeleninové saláty, minutkové zeleninové směsi a těstovinová jídla. Dochucení omáček a polévek, výborná do guláše nebo hrachovky.
Himalájská sůl je jednou z nejčistších přírodních solí. Růžová barva himalájské soli značí vysoký obsah železa, hořčíku a dalších 25 minerálních látek. Himalájská sůl je vhodná zejména k dochucování teplých i studených pokrmů stejně jako běžná sůl.
Sůl v praktické dóze s víčkem. Dobře se drží při nasolování sýrů na sucho. V misce je přiměřené množství, které spotřebujeme v rozumné době a nekontaminujeme vlhkostí a nečistotami větší objem. Po spotřebování doplníme další sůl z většího zásobníku.
Vhodná na povrchové nasolování sýrů a povrchovou afinaci kůrky.
Vhodná na povrchové nasolování sýrů a povrchovou afinaci kůrky. Pro solné nálevy. Podpora zrání kůrky u tvrdých a polotvrdých sýrů. Vhodná do mlýnků na koření.
Balení pro hygienické a suché uchování soli.
Perličková sůl k dochucení a dozdobení pečiva, preclíků, housek, slaných koláčů, čerstvého sýru a pod. Za vysokých teplot netvrdne a stále dobře vypadá.