Když pořádný steak, tak jenom v pepři. Bez soli. Na povrch i do sýřeniny čerstvých sýrů, tvarohových sýrů nebo pikantních pomazánek. Skvěle dochutí i grilovanou zeleninu nebo mexické fazole.
Lehká, jemná, aromatická směs koření bez soli. Výhradně z bylin vypěstovaných v Čechách. Pro všechny druhy bezmasých jídel dle fantazie. Vhodné i pro dochucení sýrů, do sýřeniny i na povrch čerstvých a tvarohových sýrů. Lehce stravitelná směs. Možné přidat také do těsta při pečení domácího chleba či pečiva. Využití na maso se nevylučuje.
Směs koření typická pro asijská jídla s vyšším podílem koriandru a chilli. Dochucení kompletní škály jídel i různých druhů mas a zeleniny. Drůbeží, vepřové i jehněčí a kůzlečí. Omáčky, polévky, zelenina, těstoviny i rýže. Thajská směs obsahuje menší podíl kurkuma a převažuje koriandr, paprika a chilli. Můžeme očekávat tedy vyšší ostrost než u Indické verze.
Ostrá směs se zajímavou příměsí muškátového oříšku. Bez soli. Marinády před grilováním a na špízy. Dochucení omáček a gulášů, přiostření masových směsi a grilované nebo zapečené zeleniny. Steaky, minutky.
Směs paprik a pepřů. Bez soli. Připraveno především pro nakládání sýrů typu Camembert, Hermelín, Vltavín nebo Mozzarella. Vhodná též přímo do sýřeniny čerstvých sýrů nebo tvarohových sýrů a pomazánek.
Velice ostrá směs koření bez soli. Vhodná pro přípravu rožněných pokrmů z masa a zeleniny, na sojové maso, do masových směsí, do omáček, salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.
Velice ostrá směs koření bez soli. Vhodná pro přípravu rožněných pokrmů z masa a zeleniny, na sojové maso, do masových směsí, do omáček, salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.
Kořenící směs na pizzu bez soli. Velmi jemná nenáročná směs pro dochucení pizzy, těstovin i salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.
Kořenící směs na pizzu bez soli. Velmi jemná nenáročná směs pro dochucení pizzy, těstovin i salátů a pomazánek. K nakládání sýrů a dochucení čerstvých sýrů a tvarohu.
Velmi zajímavé jednoduché složení se sezamem a příměsí koření Sumah neboli Škumpa koželužská. Bez soli. Směs vhodná k sýrům, zelenině i masu s nádechem Blízkého Východu. Možno použít k dochucení olejů, dresinků, dipů.