npm

KAPPA 3 - balení DL1 na 100l mléka

 
 

Směs termofilních a propionových bakterií určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkas - malý Gruyére.

Cena 136,36 Kč / ks bez DPH
165 Kč / ks    
Kód produktu 99
Kategorie řada Kappa
 
 

KAPPA 3 - balení DL1 na 100l mléka

 

Směs termofilních a propionových bakterií určených pro lisované dohřívané sýry. Používá se pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkas - malý Gruyére.
Vhodná teplota mléka k zaočkování je min. 30°C. Doba minimálního zrání 30-60min.

Složení kultury

- 15% S. Thermophilus

- 65% Lb. Homofermentativ

- 20% Lct. Mesophilus + Propiobacterium

Velikost balení

- DL1

- doporučené k přímému zaočkování 100l mléka


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.