Rádi bychom Vás informovali, že vhledem k situaci ve Francii a vánočním svátkům nedokážeme naskladnit chybějící mlékárenské kultury do konce tohoto roku. Kultury budou naskladněny začátkem příštího roku. Kultury si můžete bez problémů objednávat, ale je potřeba počítat s doručením začátkem ledna 2019.

KAPPA 3 - balení DL1 na 100l mléka

 
 

Směs termofilních a propionových bakterií určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkas - malý Gruyére.

Běžná cena 165 Kč
Ušetříte 11,55 Kč (–7 %)
Cena 126,82 Kč / ks bez DPH
153,45 Kč / ks    
Kód produktu 99
Kategorie řada Kappa
 

KAPPA 3 - balení DL1 na 100l mléka

 

Směs termofilních a propionových bakterií určených pro lisované dohřívané sýry. Používá se pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkas - malý Gruyére.
Vhodná teplota mléka k zaočkování je min. 30°C. Doba minimálního zrání 30-60min.

Složení kultury

- 15% S. Thermophilus

- 65% Lb. Homofermentativ

- 20% Lct. Mesophilus + Propiobacterium

Velikost balení

- DL1

- doporučené k přímému zaočkování 100l mléka


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:
 
Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace