řada Iota

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem

  • IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka Kód: 109
    Skladem

    Směs startovacích kultur typických pro sýr Camembertského typu.

    185 Kč / ks
  • IOTA CL1 - balení DL1 na 200l mléka Kód: 110
    Skladem

    Směs pro výrobu malých jemných až pikantních tvarohových sýrů béžové později až šedé barvy. Připravovat se dají ze všech druhů mléka, tradičně jsou známy tyto sýry z kozího mléka. Součástí směsi jsou zaočkovací kultury a plísně a kvasinky, které prozrají tvaroh do smetanové až máslové konzistence. Takové sýry se dají jíst již od 2 - 3 týdnů zrání až do 3 měsíců. Chuť je výraznější než u Iota CL2, díky obsaženým kvasinkám. V případě, že kůrka je již příliš pikantní, je obvyklé jíst pouze střed sýru bez kůrky.

    185 Kč / ks
  • IOTA CL1 - balení DL3,5 na 700l mléka Kód: 158
    Vyprodáno

    Směs pro výrobu malých jemných až pikantních tvarohových sýrů béžové později až šedé barvy. Připravovat se dají ze všech druhů mléka, tradičně jsou známy tyto sýry z kozího mléka. Součástí směsi jsou zaočkovací kultury a plísně a kvasinky, které prozrají tvaroh do smetanové až máslové konzistence. Takové sýry se dají jíst již od 2 - 3 týdnů zrání až do 3 měsíců. Chuť je výraznější než u Iota CL2, díky obsaženým kvasinkám. V případě, že kůrka je již příliš pikantní, je obvyklé jíst pouze střed sýru bez kůrky.

    410 Kč / ks
  • IOTA CL2 - balení DL1 na 200l mléka Kód: 111
    Skladem

    Směs pro výrobu malých delikatesních tvarohových sýrů bílé barvy ze všech druhů mléka. Součástí směsi jsou zaočkovací kultury i plísně, které prozrají tvaroh do smetanové až máslové konzistence. Takové sýry se dají jíst již od 3 týdnů zrání až do 3 měsíců. Chuť je jemnější než u Iota CL1. V případě, že kůrka je již příliš pikantní, je obvyklé jíst pouze střed sýru bez kůrky.

    185 Kč / ks
  • IOTA CL2 - balení DL3,5 na 700l mléka Kód: 382
    Skladem

    Směs pro výrobu malých delikatesních tvarohových sýrů bílé barvy ze všech druhů mléka. Součástí směsi jsou zaočkovací kultury i plísně, které prozrají tvaroh do smetanové až máslové konzistence. Takové sýry se dají jíst již od 3 týdnů zrání až do 3 měsíců. Chuť je jemnější než u Iota CL1. V případě, že kůrka je již příliš pikantní, je obvyklé jíst pouze střed sýru bez kůrky.

    410 Kč / ks
  • IOTA FF - Čerstvé sýry DL1 na 200l mléka Kód: 601
    Vyprodáno

    Směs startovacích kultur ideálních k výrobě čerstvých a tvarohových sýrů i velice aromatického tvarohu.

    185 Kč / ks
  • IOTA FF - Čerstvé sýry DL3,5 na 700l mléka Kód: 639
    Vyprodáno

    Směs startovacích kultur ideálních k výrobě čerstvých a tvarohových sýrů i velice aromatického tvarohu.

    410 Kč / ks
  • IOTA M (Munster) DL1 na 200l mléka Kód: 106
    Vyprodáno

    Kompletní směs pro sýry typu Munster. Typická kultura pro sýry zrající pod mazem. 

    195 Kč / ks
  • IOTA M (Munster) DL3,5 na 700l mléka Kód: 157
    Vyprodáno

    Kompletní směs pro sýry typu Munster. Typická kultura pro sýry zrající pod mazem. 

    430 Kč / ks
  • IOTA Salers (Čedar) - DL1 na 200l mléka Kód: 183
    Skladem

    Směs mlékárenských kultur nahrazující typické zastoupení kultur sýra typu Salers.

    165 Kč / ks
  • IOTA Salers (Čedar) - DL3,5 na 700l mléka Kód: 911
    Skladem

    Směs mlékárenských kultur nahrazující typické zastoupení kultur sýra typu Salers.

    410 Kč / ks
  • IOTA St. Nectaire - termofilní - kompletní směs Kód: 105
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    180 Kč / ks
  • IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka Kód: 103
    Skladem

    Kompletní směs kultur pro sýr typu Vacherin. Vytváří typické chuťové vlastnosti tohoto sýra.

    195 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.