řada Kappa

U směsí řady Kappa jsou chuťové výsledky výborné, což vyváží vyšší pořizovací náklady.
 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

  • KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka Kód: 96
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére. 

    ťapka - krátký popis Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 1 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 97
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére. 

    ťapka - krátký popis Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 2 - balení DL1 na 100l mléka Kód: 98
    Skladem

    ťapka - krátký popis Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus helveticus.

    Speciální směs kultur pro dosažení chuti horských sýrů typu Abondance nebo Beaufort.

    Dlouhozrajících Gouda, Edam a pod. Vhodná i pro selský sýr typu Tomme.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 2 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 491
    Skladem

    ťapka - krátký popis Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus helveticus.

    Speciální směs kultur pro dosažení chuti horských sýrů typu Abondance nebo Beaufort.

    Dlouhozrajících Gouda, Edam a pod. Vhodná i pro selský sýr typu Tomme.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka Kód: 99
    Skladem

    Směs pro sýry s oky.

    Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.

    ťapka - krátký popis  Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 125
    Skladem

    Směs pro sýry s oky.

    Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.

    ťapka - krátký popis  Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka Kód: 100
    Skladem

    ťapka - krátký popis Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort.

    Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem.

    Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka Kód: 191
    Skladem

    ťapka - krátký popis Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort.

    Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem.

    Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    395 Kč / ks

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace