Koření, sůl, cukr, Strana 4
Nejprodávanější
Značky

Jemná nepálivá směs s mořskou solí. Pro všechny druhy zeleninových pokrmů na pánvi i na grilu. Skvěle vypadá i chutná na rozpečených sýrech či zapékaných sýrových miskách. Nízký podíl soli.

Směs s velmi nízkým podílem soli. 4 druhy pepřů. Grilování a nakládání sýrů. Marinády. Při přípravě sýrů je třeba dát pozor na další přidávanou sůl neboť sýry jsou už sami poměrně slané.

Směs s velmi nízkým podílem soli. 4 druhy pepřů. Grilování a nakládání sýrů. Marinády. Při přípravě sýrů je třeba dát pozor na další přidávanou sůl neboť sýry jsou už sami poměrně slané.

Červené a ostré. S mořskou solí. Zvěřina, kozí, skopové i tradiční druhy masa. Na povrch sýrů, k dochucení čerstvých sýrů, tvarohových i pomazánek. Grilování a nakládání sýrů. Marinády. Do minutkové kuchyně, masových rolád i na špízy.

Medvědí česnek a dva druhy sole, himálajská a mořská. Všeobecné využiti v kuchyni dle chuti a vlastní inspirace, kde uvítáme chuť divokého česneku. Minerály z himálajské soli a vit. B z příměsi pivovarských kvasnic.

Směs vonící po houbách. Příjemně dochutí nebo provoní výsledný pokrm. Guláše a jiné omáčky, rolády a masové směsi. Polévky i zeleninová jídla s bramborem či těstovinami. Nejen naše, ale i čínská a indonéská kuchyně.

Šalvěj hispánská - Chia semínka. Antioxidační bylina s vysokým obsahem vápníku, železa, omega3 mastných kyselin a dalších minerálních látek. Díky schopnosti vázat vodu příznivě ovlivňuje činnost střev. Mají neutrální chuť, dobře vypadají a po namočení měknou a gelovatí. Zahušťují tak například jogurtové dezerty. Využívají se při přípravě smoothie a koktejlů.

Šalvěj hispánská - Chia semínka. Antioxidační bylina s vysokým obsahem vápníku, železa, omega3 mastných kyselin a dalších minerálních látek. Díky schopnosti vázat vodu příznivě ovlivňuje činnost střev. Mají neutrální chuť, dobře vypadají a po namočení měknou a gelovatí. Zahušťují tak například jogurtové dezerty. Využívají se při přípravě smoothie a koktejlů.

Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.

Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.

Tradiční argentinský steak naložený v tradiční zelené salse. Směs s nízkým podílem soli a to hrubozrnné mořské. Zvýrazní chuť hovězího masa, ale i ostatních druhů mas, které máme v oblibě. Můžeme marinovat nebo podávat omáčku k již připravenému jídlu či k dochucení opečeného pečiva. Vhodná i do zeleninových jídel za tepla i za studena.