Kleště v provedení kov/plast, s ručkou potaženou silikonem pro pevnější úchop. Pružinka pro snadné otvírání. Očko pro zavěšení.
K manipulaci se sýry v nálevech a marinádách, nakládání při balení nebo servírování. Případně s jakýmikoliv jinými potravinami vyžadující podobnou manipulaci.
Pěkná svižná metlička s pevnou rukojetí. Vhodná k přípravě krémů, náplní a dezertů. Při použití na krájení sýřeniny zvažte výšku hlavice metličky a použité nádoby na sýření.
Dřevěný nůž z bukového dřeva. Porcování a roztírání másla, tvarohu, pomazánek a pod. Porcování na povrhu náchylnému na poškrábání (teflon, keramika, silikon atd.)
Struhadlo na tvrdší sýry. K nastrouhání při zdobení nebo přidávání při kuchyňské úpravě. Vhodné i při strhání čokolády na dezerty z tvarohu, jogurtu a pod. Český výrobek.
Struhadlo na tvrdší sýry. K nastrouhání při zdobení nebo přidávání při kuchyňské úpravě. Vhodné i při strhání čokolády na dezerty z tvarohu, jogurtu a pod. Český výrobek.
Struhadlo na tvrdší sýry. K nastrouhání při zdobení nebo přidávání při kuchyňské úpravě. Vhodné i při strhání čokolády na dezerty z tvarohu, jogurtu a pod.
Dřevěná vidlice k různému využití. Např. vyndavání naložených ingrediencí ze sklenic.Možno i jako metla při domíchávání a rozdrobení měkké dosoušené sýřeniny, dostatečně široká.
Nerez vidlice pro tvoření otvorů u sýrů s modrou plísní. Pro sýry typu Roquefort, Gorgonzola nebo Niva.Pro sýry s modrou plísní dle návodu pro domácí výrobu z kultur Beaugel12 a Beaugel13.