Ochranné kultury
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.
Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu
Nejprodávanější
Značky

Kultura určená pro ochranu dohřívaných i nedohřívaných dlouhozrajících sýrů. Pozastavuje růst a vývoj nežádoucích mikroorganismů jako Clostridia, Leuconostoc, heterofermentativní laktobacily a enterokoky a tím je možné snížit riziko duření (nafukování) sýrů způsobené jejich aktivitou.

Kultura určená pro ochranu dohřívaných i nedohřívaných dlouhozrajících sýrů. Pozastavuje růst a vývoj nežádoucích mikroorganismů jako Clostridia, Leuconostoc, heterofermentativní laktobacily a enterokoky a tím je možné snížit riziko duření (nafukování) sýrů způsobené jejich aktivitou.