Sáček na led je vhodný při výrobě jogurtu. Hotový jogurt z první kultivace nalijeme do sáčků a zamrazíme. Následně pak používáme při očkování další výroby. Dávkování navýšíme cca o 50% oproti nezamraženému jogurtu z důvodu omezené životnosti bakterií, která je v tomto případě ovlivněna zmražením.
Struhadlo na tvrdší sýry. K nastrouhání při zdobení nebo přidávání při kuchyňské úpravě. Vhodné i při strhání čokolády na dezerty z tvarohu, jogurtu a pod. Český výrobek.
Struhadlo na tvrdší sýry. K nastrouhání při zdobení nebo přidávání při kuchyňské úpravě. Vhodné i při strhání čokolády na dezerty z tvarohu, jogurtu a pod. Český výrobek.
Struhadlo na tvrdší sýry. K nastrouhání při zdobení nebo přidávání při kuchyňské úpravě. Vhodné i při strhání čokolády na dezerty z tvarohu, jogurtu a pod.
Nerez tác vhodný pro servírování sýrů, másla, dezertů. Vhodný i do výroby jako podklad při odkapávání. Po obvodu žlábek, možno využít pro záchyt syrovátky.
Dřevěná vidlice k různému využití. Např. vyndavání naložených ingrediencí ze sklenic.Možno i jako metla při domíchávání a rozdrobení měkké dosoušené sýřeniny, dostatečně široká.
Nerez vidlice pro tvoření otvorů u sýrů s modrou plísní. Pro sýry typu Roquefort, Gorgonzola nebo Niva.Pro sýry s modrou plísní dle návodu pro domácí výrobu z kultur Beaugel12 a Beaugel13.