Zrání, ošetřování, solení
Kolik potřebuje solného nálevu? 5x - 10x více než je hmotnost nasolovaného sýru nebo sýrů.
Nejprodávanější
Značky

Tekutý kouř je připraven kondenzací kouře z bílého ořechu Hickory. Dnes se jeho použitím nahrazuje klasické uzení. Použití je jednodušší a snadněji se zařazuje do výrobních postupů. Chuť i barva je odlišná od klasického uzení kouřem, ovšem pro většinu lidí již natolik známá, že přijímají tento přípravek, jako naprosto běžný a výrobky považují za prostě "uzené"

Kbelík vhodný pro uchování a přepravu mléka, pro zrání kysané smetany, jogurtu, uchování solného nálevu, k nasolování apod. Ucho plast.

Pevná kvalitní miska pro uchování čehokoliv, např. když je potřeba uložit sýřeninu na tažené sýry do chladu. Víko jako na kbelíku, velmi dobře těsní. Vhodná pro uchování i kultivaci, popř. distribuci smetany, jogurt, tvarohu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných materiálů. Vhodná pro přípravu a uchování pomazánek a dalších potravin. K rozmíchání plísňové a kvasinkové kultury k omývání.