DOPLNĚNÍ KULTUR: po 15.9.2025 11.10.25 Jogurt, Zákysy, Kefír, Tvaroh / 12.10.25 Hnětené/Tažené sýry / 8.,9.11.25 Sýry doma / 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet
17 položek celkem

Cena

95275
195275

Značky

Položek k zobrazení: 17
Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 25l mléka
275 Kč / ks

Pro nás tvaroh, pro Francouze Čerstvý sýr! Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury, to vše v jedné tubě. A návod k výrobě! 

Kód: 666
Beaugel 10 ČERSTVÝ SÝR - na 5l mléka
95 Kč / ks

Pro nás tvaroh, pro Francouze Čerstvý sýr! Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě 

Kód: 665
Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 25l mléka
275 Kč / ks

 Jak povýšit tvaroh na něco delikátního?.Uděláte z něj zrající sýr! Kompletní kultura pro zrající sýry tipu Crottin. Nejlepší výsledky jsou z mléka kozího, ale z kravského budou také výborné. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě 

Kód: 668
Beaugel 11 - Petits Affinés - Malé Zrající sýry - na 5l mléka
95 Kč / ks

 Jak povýšit tvaroh na něco delikátního?.Uděláte z něj zrající sýr! Kompletní kultura pro zrající sýry tipu Crottin. Nejlepší výsledky jsou z mléka kozího, ale z kravského budou také výborné. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě 

Kód: 667
Beaugel 12 - Petit Bleus - Malé modré sýry - na 5l mléka
95 Kč / ks

 Sýry s modrou plísní. Malé, působivé, lahodné! Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího plnotučného mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě 

Kód: 1787
Beaugel 13 - Fourmette Bleue - Modrý váleček - na 5l mléka
95 Kč / ks

 Modrý váleček, tak přesně vypadá tato varianta sýrů s modrou plísní. Jemný i pikantní, k pochutnání i do kuchyně. Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího plnotučného mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě 

Kód: 1860
Beaugel 15 - Lactiques Cendrés - Zrající sýr s popelem - na 5l mléka
95 Kč / ks

 Opravdový bonbónek - Zrající sýr s popelem. Malý sýr zcela pokrytý bílou plísní na popelovém základě. Lahodná krémová konzistence. Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího plnotučného mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře. Kultura obsahuje syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě. Potřebujete už jen popel. 

Kód: 1788
Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 25l mléka
275 Kč / ks

Každý sýrař chce svůj bochník! S touto kulturou můžete, výsledek se dostaví.. Kompletní kultura sýr jemnějšího typu Gouda nebo pikantnějšího Tomme. Můžete zvolit postup bez lisování nebo sýr přilisovaný nízkým tlakem. Už po dvou týdnech budete mít výsledky. Lepší chuti dosáhnete při delším zrání, přibližně 8 týdnů. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě 

Kód: 670
Beaugel 8 TOMMETTE/GOUDA - na 5l mléka
95 Kč / ks

Každý sýrař chce svůj bochník! S touto kulturou můžete, výsledek se dostaví. Kompletní kultura sýr jemnějšího typu Gouda nebo pikantnějšího Tomme. Můžete zvolit postup bez lisování nebo sýr přilisovaný nízkým tlakem. Už po dvou týdnech budete mít výsledky. Lepší chuti dosáhnete při delším zrání, přibližně 8 týdnů. Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě 

Kód: 669
Beaugel 9 CAMEMBERT - na 25l mléka
275 Kč / ks

 Camembert nebo u nás Hermelín chce zkusit každý český sýrař. Tento sýr máme tak moc pod kůží, že nemůžeme jinak :-)! Kompletní kultura sýr typu Camembert.  Typický jemný kožíšek a tekutá textura uvnitř nám doslova učarovala. Výběrem použitých kultur máme možnost ochutnat i chuť, která se blíží té francouzské. A postup je volen tak, že i zrání má velké naděje na úspěch.   Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě 

Kód: 672
Beaugel 9 CAMEMBERT - na 5l mléka
95 Kč / ks

 Camembert nebo u nás Hermelín chce zkusit každý český sýrař.  Tento sýr máme tak moc pod kůží, že nemůžeme jinak :-)! Kompletní kultura sýr typu Camembert.  Typický jemný kožíšek a tekutá textura uvnitř nám doslova učarovala. Výběrem použitých kultur máme možnost ochutnat i chuť, která se blíží té francouzské. A postup je volen tak, že i zrání má velké naděje na úspěch.   Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě 

Kód: 671
Beaugel ACIDOPHILUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura je určena na výrobu acidofilního nápoje. Pod značkou kvality SYN.

Kód: 673
Beaugel BIFIDUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura je určena pro výrobu zakysaného Bifi-mléka. Pod značkou kvality SYN.

Kód: 674
Beaugel ELBEN - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura pro výrobu zakysaného mléka. Velmi příjemné na chuť a osvěžující. Použité bakterie původem Střední východ a Afrika. Doplněk acidofilních bakterií pro náš organismus.   

Kód: 675
Beaugel KEFÍR 2 - výrazný - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura určena pro výrobu kefíru výraznější chuti. Pod značkou kvality SYN.

Kód: 677
Beaugel KEFÍR 3 - jemný - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

 Kultura určena pro výrobu kefíru jemné chuti.

Kód: 676
Beaugel RAIEB - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura je určena na výrobu fermentovaného mléka s obsahem acidofilní bakterie. Kyselost výrobku je velmi mírná. Pod značkou kvality SYN.

Kód: 678