Koření, sůl, cukr, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Výpis produktů
Dětské grilování sýrů i masa. Vhodné koření pro přípravu dětských a jemných dietních jídel. Všeobecné použití na zeleninu, masa i těstoviny. Nízký podíl soli. Použita mořská sůl.
Bambova sůl není jen sůl. Je to unikátní směs koření vhodná i jen na chléb s máslem nebo tvarohem. K dochucení čerstvých sýrů, sýrových pomazánek a tvarohů. Pro přípravu dresingů. Dále pro dochucení bílých mas a ryb, luštěnin nebo příloh jak brambory či rýže.
Bambova sůl není jen sůl. Je to unikátní směs koření vhodná i jen na chléb s máslem nebo tvarohem. K dochucení čerstvých sýrů, sýrových pomazánek a tvarohů. Pro přípravu dresingů. Dále pro dochucení bílých mas a ryb, luštěnin nebo příloh jak brambory či rýže.
Když Barbecue, tak něco na gril. Směs vhodná pro grilování a rožnění všech druhů mas i sýrů. Ryby, zvěřina i zelenina. Jemně pikantní.
Pikantnější a voňavější po zeleném pepři. Klasická směs pro grilování a rožnění, co lze na gril položit. Masa všeho druhu, sýry, zelenina. Zvýrazní také chuť pepřových omáček a marinád.
Bobkový list nebo-li stále zelený Vavřín. Pozvolna se uvolňující chuť a vůně jemně ozvláštní rozličné vývary, omáčky a polévky. Dobře si rozumí s čočkou, fazolemi a rajčaty. Rajčatové polévky a omáčky, těstoviny se zeleninou, bramboráky. Výhodou mletého bobkového listu je, že ho nemusíte vyndávat z hotových pokrmů a nezůstávají odlomené kousky. Také počítáte kolik jste tam dali lístků? Ján už ne :-)
Lehce pikantní směs koření vhodné na povrchové zdobení sýrů a přípravu nálevů pro naložení sýrů. V kuchyni použijete na všechny druhy masa včetně zvěřiny a skopového, případně i na grilovanou zeleninu.
Dochucení čerstvých sýrů, tvarohových sýrů a pomazánek. Tradičně spíš na bezmasá jídla, zeleninu nebo přímo na rozpečený chléb a topinky. Směsí koření posypeme nebo použijeme rozmíchanou v oleji a chlebíčky potíráme. Nízký podíl soli. Jemně pikantní.
Směs vhodná k dochucení másla, pomazánek, jogurtů a dresingů, na čerstvé, nakládané i grilované sýry. Hodí se také na dochucení zeleninových a těstovinových jídel. Na drůbež a králíka.
Směs vhodná k dochucení másla, pomazánek, jogurtů a dresingů, na čerstvé, nakládané i grilované sýry. Hodí se také na dochucení zeleninových a těstovinových jídel. Na drůbež a králíka.
Cibule bílá, sušené plátky. Využijeme při nakládání sýrů do nálevů. Bez cibule si nelze kuchyni představit. Rozšířená po celém světě a používá se jako základ mnoha omáček, polévek, gulášů, dušené zeleniny atd. Všechny její části obsahují intenzivní silice, chuťové i aromatické. Při tepelné úpravě jde její chuť do sladka.
Cibule bílá, sušené plátky. Využijeme při nakládání sýrů do nálevů. Bez cibule si nelze kuchyni představit. Rozšířená po celém světě a používá se jako základ mnoha omáček, polévek, gulášů, dušené zeleniny atd. Všechny její části obsahují intenzivní silice, chuťové i aromatické. Při tepelné úpravě jde její chuť do sladka.
Cibule červená, sušené plátky. Využijeme při nakládání sýrů do nálevů. Bez cibule si nelze kuchyni představit. Rozšířená po celém světě a používá se jako základ mnoha omáček, polévek, gulášů, dušené zeleniny atd. Všechny její části obsahují intenzivní silice, chuťové i aromatické. Při tepelné úpravě jde její chuť do sladka.
Cibule červená, sušené plátky. Využijeme při nakládání sýrů do nálevů. Bez cibule si nelze kuchyni představit. Rozšířená po celém světě a používá se jako základ mnoha omáček, polévek, gulášů, dušené zeleniny atd. Všechny její části obsahují intenzivní silice, chuťové i aromatické. Při tepelné úpravě jde její chuť do sladka.
