KURZY SEZONA 25/26: 29.11.25 Bochníky - tvrdé zrající sýry / 7.2.26 Sýry na gril a do udírny + Sýry k nakládání a do nálevů. / 7.,8.3.26 Výroba sýrů - 9 kroků / 25.4.26 Bochníky - tvrdé zrající sýry /26.4.26 Plísňáky - zrající sýry s plísní / 7.-10.5.26 Sýry 4 dny - komplet // Přihlášky na www.dobrykurz.cz //
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem

Řazení produktů

Cena

9596
19596

Značky

Položek k zobrazení: 6

Výpis produktů

Beaugel ACIDOPHILUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura je určena na výrobu acidofilního nápoje.

Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

Kód: 673
Beaugel BIFIDUS - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura je určena pro výrobu zakysaného Bifi-mléka.

Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

Kód: 674
Beaugel ELBEN - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura pro výrobu zakysaného mléka. Velmi příjemné na chuť a osvěžující. Použité bakterie původem Střední východ a Afrika. Doplněk acidofilních bakterií pro náš organismus. ťapka - krátký popis

 

Kód: 675
Beaugel KEFÍR 2 - výrazný - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura určena pro výrobu kefíru výraznější chuti.

Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

Kód: 677
Beaugel KEFÍR 3 - jemný - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

 Kultura určena pro výrobu kefíru jemné chuti.

tlačítko - více info

Kód: 676
Beaugel RAIEB - na 5l mléka (možno přeočkovávat)
95 Kč / ks

Kultura je určena na výrobu fermentovaného mléka s obsahem acidofilní bakterie. Kyselost výrobku je velmi mírná.

Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

Kód: 678

Ovládací prvky výpisu

6 položek celkem