Směs velmi ostrého Chilli - Kayenský pepř s přídavkem česneku. K docílení pikantní ostré chuti při přípravě různých druhů pokrmů z masa, sýrů, zeleniny i omáček. Využijeme při nakládání i grilování nakládaných sýrů.
Směs velmi ostrého Chilli - Kayenský pepř s přídavkem česneku. K docílení pikantní ostré chuti při přípravě různých druhů pokrmů z masa, sýrů, zeleniny i omáček. Využijeme při nakládání i grilování nakládaných sýrů.
Když pořádný steak, tak jenom v pepři. Bez soli. Na povrch i do sýřeniny čerstvých sýrů, tvarohových sýrů nebo pikantních pomazánek. Skvěle dochutí i grilovanou zeleninu nebo mexické fazole.
Na hovězí květovanou špičku. Směs se zeleným pepřem a kapiemi. Další kuchyňské využití dle fantazie v minutkové kuchyni, dušené nebo grilované zelenině, do zapečených směsí.
Lehká, jemná, aromatická směs koření bez soli. Výhradně z bylin vypěstovaných v Čechách. Pro všechny druhy bezmasých jídel dle fantazie. Vhodné i pro dochucení sýrů, do sýřeniny i na povrch čerstvých a tvarohových sýrů. Lehce stravitelná směs. Možné přidat také do těsta při pečení domácího chleba či pečiva. Využití na maso se nevylučuje.
Směs bylin pro přípravu jarních a letních salátů. Tvarohové pomazánky, jogurtové zálivky, dresing. Saláty čistě zeleninové nebo s těstovinami. Zapečená zelenina s těstovinami nebo bramborem. Polévky.
Směs bylin pro přípravu jarních a letních salátů. Tvarohové pomazánky, jogurtové zálivky, dresing. Saláty čistě zeleninové nebo s těstovinami. Zapečená zelenina s těstovinami nebo bramborem. Polévky.
Koření vhodné na bílé sýry, tvarohy a nakládané sýry. Můžeme kombinovat s přídavkem zeleniny. Výborná na rajčatová salát a grilovaná rajčata. papriky a lilky.
Exotický název, nečekaně tradiční složení. Vhodné pro široké použití v kuchyni. Omáčky, grilovaná, pečená i mletá masa. Zelenina, zeleninové saláty. Kuskus i další tradiční přílohy.
Tradičně kozí a skopové ale i další druhy masa. Vhodné do mletých mas i grilované zeleniny, výborné na rajčata, lilek a další. V řecké kuchyni vhodné pro dochucení gyrosů. Jemně pikantní. Výborné na rozpečené sýry jako Halloumi, Oštěpek a pod.
Nakládání a marinování sýrů i různých druhů masa a zeleniny. Univerzálně pro pečení, rožnění i grilování. Vhodné do mletých mas, nádivek i pomazánek. Zapečené pokrmy, minutky i směsi. Jemně pikantní.
Nakládání sýrů. Rozpečené a grilované sýry typu Halloumi, Oštěpek apod. Steaky, rožněná a grilovaná masa, zapečené mísy. Zeleninové směsi s bramborem, těstovinami a jinými přílohami. Pokrmy zapečené se sýrem. Jemně pikantní.
Dětské grilování sýrů i masa. Vhodné koření pro přípravu dětských a jemných dietních jídel. Všeobecné použití na zeleninu, masa i těstoviny. Nízký podíl soli. Použita mořská sůl.
Bambova sůl není jen sůl. Je to unikátní směs koření vhodná i jen na chléb s máslem nebo tvarohem. K dochucení čerstvých sýrů, sýrových pomazánek a tvarohů. Pro přípravu dresingů. Dále pro dochucení bílých mas a ryb, luštěnin nebo příloh jak brambory či rýže.
Bambova sůl není jen sůl. Je to unikátní směs koření vhodná i jen na chléb s máslem nebo tvarohem. K dochucení čerstvých sýrů, sýrových pomazánek a tvarohů. Pro přípravu dresingů. Dále pro dochucení bílých mas a ryb, luštěnin nebo příloh jak brambory či rýže.
Dochucení čerstvých sýrů, tvarohových sýrů a pomazánek. Tradičně spíš na bezmasá jídla, zeleninu nebo přímo na rozpečený chléb a topinky. Směsí koření posypeme nebo použijeme rozmíchanou v oleji a chlebíčky potíráme. Nízký podíl soli. Jemně pikantní.
Směs koření pro ozdobu sýrů a sýry v nálevech. Typické aroma díky medvědímu česneku a koriandru. Všeobecné použití v kuchyni pro marinování, grilování, rožnění i pečení všech druhů mas. Pro minutková i zeleninová jídla. Zapečené mísy.
Směs koření pro ozdobu sýrů a sýry v nálevech. Typické aroma díky medvědímu česneku a koriandru. Všeobecné použití v kuchyni pro marinování, grilování, rožnění i pečení všech druhů mas. Pro minutková i zeleninová jídla. Zapečené mísy.
Trocha magie. Kořenící směs pro nakládané a čerstvé sýry, pro dochucení tvarohových pomazánek. V kuchyni do omáček, na pečení i grilování, přípravu marinád a do pomazánek i salátů.
Trocha magie. Kořenící směs pro nakládané a čerstvé sýry, pro dochucení tvarohových pomazánek. V kuchyni do omáček, na pečení i grilování, přípravu marinád a do pomazánek i salátů.
Tradiční balkánské koření. Vhodné pro nakládání a marinování sýrů (tradičně ovčích), do tvarohových pomazánek. Mletá masa, dušená a zapečená zelenina, luštěniny, brambory vařené i zapečené. Nízký podíl soli.
Tradiční balkánské koření. Vhodné pro nakládání a marinování sýrů (tradičně ovčích), do tvarohových pomazánek. Mletá masa, dušená a zapečená zelenina, luštěniny, brambory vařené i zapečené. Nízký podíl soli.
Velmi ostrá směs se zajímavým složením. Pro nakládaní sýrů i povrchovém zdobení. V kuchyni využijete dle fantazie pro dosažení ostré chuti. Na grilovaná a pečená masa, těstovinové pokrmy, případně i do salátů či zálivek.
Velmi ostrá směs se zajímavým složením. Pro nakládaní sýrů i povrchovém zdobení. V kuchyni využijete dle fantazie pro dosažení ostré chuti. Na grilovaná a pečená masa, těstovinové pokrmy, případně i do salátů či zálivek.