IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka

 
  • 1 z 2
 

Směs startovacích kultur typických pro sýr Camembertského typu.

Cena 152,89 Kč / ks bez DPH
185 Kč / ks    
Kód produktu 109
Kategorie řada Iota
 

IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka

 

Směs startovacích kultur typických pro sýr Camembertského typu.

Vhodná teplota mléka k zaočkování je 32 - 34°C. Doba zrání 60 - 90min.


 

Složení kultury

- Lct. Lactis + Cremoris

- Lct. Diacetilactis

- Leuc. Cremoris

- S. Thermophilus

- Lct. Paracasei

- Hafni alvei kmen 2472

- Kluyveromyces Lactis

- Candida Valida

- Brévibacteriums Linens

- Corynebacterium Flavescens

- Staphylococcos Carnosus

 
Neobsahuje Penicillium Candidum ani Geotrichum Candidum. Pro získání typického Camembertu nutno přidat SIGMA 71 a případně i trochu SIGMA 55.

 

Velikost balení

- DL1

- doporučené k přímému zaočkování 200l mléka


 

Podobné produkty

  • Beaugel 9 CAMEMBERT - na 5l mléka Kód: 671
    Skladem

    ťapka - krátký popis Camembert nebo u nás Hermelín chce zkusit každý český sýrař.  Tento sýr máme tak moc pod kůží, že nemůžeme jinak :-)!

    Kompletní kultura sýr typu Camembert.  Typický jemný kožíšek a tekutá textura uvnitř nám doslova učarovala. Výběrem použitých kultur máme možnost ochutnat i chuť, která se blíží té francouzské. A postup je volen tak, že i zrání má velké naděje na úspěch.  

    Kultura obsahuje kompletně vše, co potřebujete. Syřidlo, chlorid vápenatý, zaočkovací i zrací kultury a návod k výrobě tlačítko - více info

    95 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace