IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka

 
  • 1 z 2
 

Směs startovacích kultur typických pro sýr Camembertského typu.

Cena 152,89 Kč / ks bez DPH
185 Kč / ks    
Kód produktu 109
Kategorie řada Iota
 

IOTA Ca - Camembertská DL1 na 200l mléka

 

Směs startovacích kultur typických pro sýr Camembertského typu.

Vhodná teplota mléka k zaočkování je 32 - 34°C. Doba zrání 60 - 90min.


 

Složení kultury

- Lct. lactis + cremoris

- Lct. diacetilactis

- Leuc. cremoris

- S. thermophilus

- Lct. paracasei

- Hafni alvei kmen 2472

- Kluyveromyces lactis

- Candida valida

- Brévibacteriums linens

- Corynebacterium flavescens

- Staphylococcos carnosus

 
Neobsahuje Penicillium candidum ani Geotrichum candidum. Pro získání typického Camembertu nutno přidat SIGMA 71 a případně i trochu SIGMA 55. Nebo namíchanou směs SIGMA 93 Ca

Velikost balení

- DL1

- doporučené k přímému zaočkování 200l mléka


 

Camembert French Cheese


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace