Pikantní
Nejprodávanější
Značky

Směs velmi ostrého Chilli - Kayenský pepř s přídavkem česneku. K docílení pikantní ostré chuti při přípravě různých druhů pokrmů z masa, sýrů, zeleniny i omáček. Využijeme při nakládání i grilování nakládaných sýrů.

Směs velmi ostrého Chilli - Kayenský pepř s přídavkem česneku. K docílení pikantní ostré chuti při přípravě různých druhů pokrmů z masa, sýrů, zeleniny i omáček. Využijeme při nakládání i grilování nakládaných sýrů.

Když pořádný steak, tak jenom v pepři. Bez soli. Na povrch i do sýřeniny čerstvých sýrů, tvarohových sýrů nebo pikantních pomazánek. Skvěle dochutí i grilovanou zeleninu nebo mexické fazole.
_koreni-adamova-zebra-100g.jpg?5e973125
)
Medové koření barvou i vůní nejen na žebírka. Koření vhodné na nakládaná masa a sýry, marinády, restovaná masa, zeleninu a minutky.

Tradičně pro dochucení těstovin. Můžeme použít dle chuti na nakládaná masa a sýry, na všechny druhy těstovin a na dušenou zeleninu.

Tradičně pro dochucení těstovin. Můžeme použít dle chuti na nakládaná masa a sýry, na všechny druhy těstovin a na dušenou zeleninu.
_koreni-andelska-kridelka-100g.jpg?5e973125
)
Pikantní směs koření, která svou výraznou chutí a aroma vyniká především na drůbežím mase. Dle chuti můžeme použít i na další druhy masa, zeleniny při grilování i pečení.

Tradičně kozí a skopové ale i další druhy masa. Vhodné do mletých mas i grilované zeleniny, výborné na rajčata, lilek a další. V řecké kuchyni vhodné pro dochucení gyrosů. Jemně pikantní. Výborné na rozpečené sýry jako Halloumi, Oštěpek a pod.

Nakládání a marinování sýrů i různých druhů masa a zeleniny. Univerzálně pro pečení, rožnění i grilování. Vhodné do mletých mas, nádivek i pomazánek. Zapečené pokrmy, minutky i směsi. Jemně pikantní.

Nakládání sýrů. Rozpečené a grilované sýry typu Halloumi, Oštěpek apod. Steaky, rožněná a grilovaná masa, zapečené mísy. Zeleninové směsi s bramborem, těstovinami a jinými přílohami. Pokrmy zapečené se sýrem. Jemně pikantní.

Když Barbecue, tak něco na gril. Směs vhodná pro grilování a rožnění všech druhů mas i sýrů. Ryby, zvěřina i zelenina. Jemně pikantní.

Pikantnější a voňavější po zeleném pepři. Klasická směs pro grilování a rožnění, co lze na gril položit. Masa všeho druhu, sýry, zelenina. Zvýrazní také chuť pepřových omáček a marinád.

Dochucení čerstvých sýrů, tvarohových sýrů a pomazánek. Tradičně spíš na bezmasá jídla, zeleninu nebo přímo na rozpečený chléb a topinky. Směsí koření posypeme nebo použijeme rozmíchanou v oleji a chlebíčky potíráme. Nízký podíl soli. Jemně pikantní.

Směs koření pro ozdobu sýrů a sýry v nálevech. Typické aroma díky medvědímu česneku a koriandru. Všeobecné použití v kuchyni pro marinování, grilování, rožnění i pečení všech druhů mas. Pro minutková i zeleninová jídla. Zapečené mísy.

Směs koření pro ozdobu sýrů a sýry v nálevech. Typické aroma díky medvědímu česneku a koriandru. Všeobecné použití v kuchyni pro marinování, grilování, rožnění i pečení všech druhů mas. Pro minutková i zeleninová jídla. Zapečené mísy.
_koreni-carodejka-100g.jpg?5e973125
)
Trocha magie. Kořenící směs pro nakládané a čerstvé sýry, pro dochucení tvarohových pomazánek. V kuchyni do omáček, na pečení i grilování, přípravu marinád a do pomazánek i salátů.
_koreni-dabelske-100g.jpg?5e973125
)
Velmi ostrá směs se zajímavým složením. Pro nakládaní sýrů i povrchovém zdobení. V kuchyni využijete dle fantazie pro dosažení ostré chuti. Na grilovaná a pečená masa, těstovinové pokrmy, případně i do salátů či zálivek.

Velmi ostrá směs se zajímavým složením. Pro nakládaní sýrů i povrchovém zdobení. V kuchyni využijete dle fantazie pro dosažení ostré chuti. Na grilovaná a pečená masa, těstovinové pokrmy, případně i do salátů či zálivek.

Červené a ostré. S mořskou solí. Zvěřina, kozí, skopové i tradiční druhy masa. Na povrch sýrů, k dochucení čerstvých sýrů, tvarohových i pomazánek. Grilování a nakládání sýrů. Marinády. Do minutkové kuchyně, masových rolád i na špízy.

Velmi ostrá směs s nízkým podílem soli a to mořské. Pro přípravu známého Chilli con carne nebo-li mexického guláše na chilli. Potřebujeme-li docílit někde ostré a přitom barvitější chuti, je tato směs určitě vhodná. Pro všechny druhy masa, mleté směsi i zeleninové zapečené mísy, případně s využitím luštěnin. Červené fazole dostanou říz.