Formy sýrařské, Strana 3

 

Nejprodávanější

Stránka 3 z 7 - 105 položek celkem

  • FA30 - manžetová, 10 - 15kg Kód: 168
    FA30 - manžetová, 10 - 15kg
    Skladem

    Plastová utahovací forma - na velké bochníky lisovaných sýrů alpského typu, vhodná pro zpracování většího množství mléka.

    1 950 Kč / ks
  • FA31 Kód: 309
    FA31
    Skladem

    Vhodná na měkké, ale i na polotvrdé dohřívané sýry.

    234 Kč / ks
  • FA32 - prům.22/20,8cm  v. 25cm Kód: 1938
    FA32 - prům.22/20,8cm v. 25cm
    Skladem

    Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr. Na sýry o váze 3 - 5kg dle výtěžnosti mléka. Různé výšky forem Vám umožňují různé naplnění sýřeninou a tím ovlivnit výslednou výšku sýru. tr.-ťapka náp+oř. - kopie 

    Na sýry typu Pecorino a další polotvrdé zrající sýry.

    485 Kč / ks
  • FA33 - prům.22/21cm  v. 16cm Kód: 1937
    FA33 - prům.22/21cm v. 16cm
    Vyprodáno

    Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr.

     Na sýry o váze 3 - 4kg dle výtěžnosti mléka. tr.-ťapka náp+oř. - kopie Na sýry typu Pecorino a další polotvrdé zrající sýry.  

     CIMG7358 - kopie

    295 Kč / ks
  • FA34 - hranatá 22,8 x 22,8 x v.18,3cm Kód: 1936
    FA34 - hranatá 22,8 x 22,8 x v.18,3cm
    Skladem

    Forma na dohřívaný, polotvrdý a tvrdý sýr z masivního materiálu. Můžete do ní dělat sýr z 15 litrů ale i třeba ze 40l mléka, záleží na postupu, který zvolíte, zda měkčí na tvrdší sýr. Zda nízký nebo pořádný blok. tr.-ťapka náp+oř. - kopie 

    V Itálii a na Corsice se můžete inspirovat těmito sýry. Sýřenina se dohřívá, vrší do formy a vtlačuje a pěstí pěchuje do požadované konzistence. tlačítko - více info

    595 Kč / ks
  • FA35 - 16x16cm/ 13,7x13,7cm/v. 9,5cm Kód: 4035
    FA35 - 16x16cm/ 13,7x13,7cm/v. 9,5cm
    Skladem

    Forma na měkký až polotvrdý sýr odkapávaný pouze vlastní vahou. ťapka - krátký popisČerstvý sýr, Sýry s plísní nebo kvasinkami typu Romadur. Možno využít na  Balkán až Tomme nelisované. Výroba z cca 5 - 10 litrů mléka, výsledná váha sýra 0,5 - 2 kg.   tlačítko - více info

    4035-3

     

    65 Kč / ks
  • FA37 - 3000g Kód: 81
    FA37 - 3000g
    Skladem

    Forma na čerstvý měkký sýr, ricottu, sýr balkánského typu nebo na sýry s plísní. 

    290 Kč / ks
  • FB01 - 4x100g Kód: 320
    FB01 - 4x100g
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. V této velikosti velmi pěkný tvar se vzorem jemného proužku.

    60 Kč / ks
  • FB02 - 200g Kód: 313
    FB02 - 200g
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. V této velikosti velmi pěkný tvar se vzorem jemného proužku.

    36 Kč / ks
  • FB03 - 200g Kód: 321
    FB03 - 200g
    Vyprodáno

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. Malá porce bez vzoru - hladká.

    36 Kč / ks
  • FB04 - 300g Kód: 322
    FB04 - 300g
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. Bez vzoru - hladká.

    48 Kč / ks
  • FB05 - 350g Kód: 314
    FB05 - 350g
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. Se vzorem výraznějšího proužku.

    45 Kč / ks
  • FB06 - 450g Kód: 315
    FB06 - 450g
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. Se vzorem silného proužku.

    50 Kč / ks
  • FB07 - 480g Kód: 316
    FB07 - 480g
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. Se vzorem výraznějšího proužku.

    52 Kč / ks
  • FB08 - 320g - 3 díly Kód: 142
    FB08 - 320g - 3 díly
    Skladem

    Velmi pevná forma určená ke konečnému vytvarování taženého sýra nebo másla. Přidané zaoblené díly umožní vytvarování bochánku se zaoblenými hranami. Je možné ji použít také k lisování polotvrdého sýra.

    135 Kč / ks
Další produkty

Stránka 3 z 7 - 105 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace