E-shop, Strana 16
- AKCE
- Doprodej
- NOVINKY
- Dárkové poukazy
- Kurzy, E-booky, Videokurz
- Mlékárenské kultury
- Formy sýrařské
- Syřidla, chlorid vápenatý, soli, přísady
- Koření, sůl, cukr
- Zrání, ošetřování, solení
- Plachetky, podložky, filtry
- Měřidla - pH, hustota, teplota, ...
- Výrobní zařízení, vybavení
- Hrnky pro radost
- Pracovní náčiní, pomůcky
- Boxy, misky, dozy, odkapávání
- Kbelíky, vědra
- Obaly, kelímky, krabičky
- Nakládání, uzení
- Porcování a servírování
- Balení, prodej, trhy
- Pracovní oděvy, vybavení
- Hygiena, úklid
- Tuky pro výrobu domácího mýdla a kosmetiky
Nejprodávanější
Značky

Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí). Výborné prozrávání, chuťová pestrost, velmi odolné kmeny.

Mísa vhodná na výrobu jogurtů a zákysů. V míse se udrží vhodná teplota po celou dobu výroby (3-6 hodin).

Směs pro sýry s oky. Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další. Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

Směs pro sýry s oky. Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další. Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort. Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem. Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort. Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem. Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.