E-shop, Strana 21
- AKCE
- Doprodej
- NOVINKY
- Dárkové poukazy
- Kurzy, E-booky, Videokurz
- Mlékárenské kultury
- Formy sýrařské
- Syřidla, chlorid vápenatý, soli, přísady
- Koření, sůl, cukr
- Zrání, ošetřování, solení
- Plachetky, podložky, filtry
- Měřidla - pH, hustota, teplota, ...
- Výrobní zařízení, vybavení
- Hrnky pro radost
- Pracovní náčiní, pomůcky
- Boxy, misky, dozy, odkapávání
- Kbelíky, vědra
- Obaly, kelímky, krabičky
- Nakládání, uzení
- Porcování a servírování
- Balení, prodej, trhy
- Pracovní oděvy, vybavení
- Hygiena, úklid
- Tuky pro výrobu domácího mýdla a kosmetiky
Nejprodávanější
Značky

Bobkový list nebo-li stále zelený Vavřín. Pozvolna se uvolňující chuť a vůně jemně ozvláštní rozličné vývary, omáčky a polévky. Dobře si rozumí s čočkou, fazolemi a rajčaty. Rajčatové polévky a omáčky, těstoviny se zeleninou, bramboráky. Výhodou mletého bobkového listu je, že ho nemusíte vyndávat z hotových pokrmů a nezůstávají odlomené kousky. Také počítáte kolik jste tam dali lístků? Ján už ne :-)
_koreni-bonanza-100g.jpg?5e973125
)
Lehce pikantní směs koření vhodné na povrchové zdobení sýrů a přípravu nálevů pro naložení sýrů. V kuchyni použijete na všechny druhy masa včetně zvěřiny a skopového, případně i na grilovanou zeleninu.

Dochucení čerstvých sýrů, tvarohových sýrů a pomazánek. Tradičně spíš na bezmasá jídla, zeleninu nebo přímo na rozpečený chléb a topinky. Směsí koření posypeme nebo použijeme rozmíchanou v oleji a chlebíčky potíráme. Nízký podíl soli. Jemně pikantní.
_koreni-bylinkove-maslo-100g.jpg?5e973125
)
Směs vhodná k dochucení másla, pomazánek, jogurtů a dresingů, na čerstvé, nakládané i grilované sýry. Hodí se také na dochucení zeleninových a těstovinových jídel. Na drůbež a králíka.

Směs vhodná k dochucení másla, pomazánek, jogurtů a dresingů, na čerstvé, nakládané i grilované sýry. Hodí se také na dochucení zeleninových a těstovinových jídel. Na drůbež a králíka.

Bylina původem ze Středomoří. Čerstvá i sušená má široké využití. Výborně se hodí k dochucení tvarohových pomazánek, salátů, dresingů, omáček a polévek. Vhodný i na ryby a těstoviny. Využijeme i při nakládání sýrů.

Cibule bílá, sušené plátky. Využijeme při nakládání sýrů do nálevů. Bez cibule si nelze kuchyni představit. Rozšířená po celém světě a používá se jako základ mnoha omáček, polévek, gulášů, dušené zeleniny atd. Všechny její části obsahují intenzivní silice, chuťové i aromatické. Při tepelné úpravě jde její chuť do sladka.

Cibule bílá, sušené plátky. Využijeme při nakládání sýrů do nálevů. Bez cibule si nelze kuchyni představit. Rozšířená po celém světě a používá se jako základ mnoha omáček, polévek, gulášů, dušené zeleniny atd. Všechny její části obsahují intenzivní silice, chuťové i aromatické. Při tepelné úpravě jde její chuť do sladka.

Cibule červená, sušené plátky. Využijeme při nakládání sýrů do nálevů. Bez cibule si nelze kuchyni představit. Rozšířená po celém světě a používá se jako základ mnoha omáček, polévek, gulášů, dušené zeleniny atd. Všechny její části obsahují intenzivní silice, chuťové i aromatické. Při tepelné úpravě jde její chuť do sladka.

Cibule červená, sušené plátky. Využijeme při nakládání sýrů do nálevů. Bez cibule si nelze kuchyni představit. Rozšířená po celém světě a používá se jako základ mnoha omáček, polévek, gulášů, dušené zeleniny atd. Všechny její části obsahují intenzivní silice, chuťové i aromatické. Při tepelné úpravě jde její chuť do sladka.

Aromatická rostlina s citronovou příchutí a lehkou vůní růže. V asijské kuchyni se využívá k dochucení polévek i masitých pokrmů. My jí známe spíše pro přípravu jemného čaje. Původně rostlina z jižní Asie, dnes už pěstována také v Indii, Austrálii, Africe i Americe.

Směs koření pro ozdobu sýrů a sýry v nálevech. Typické aroma díky medvědímu česneku a koriandru. Všeobecné použití v kuchyni pro marinování, grilování, rožnění i pečení všech druhů mas. Pro minutková i zeleninová jídla. Zapečené mísy.

Směs koření pro ozdobu sýrů a sýry v nálevech. Typické aroma díky medvědímu česneku a koriandru. Všeobecné použití v kuchyni pro marinování, grilování, rožnění i pečení všech druhů mas. Pro minutková i zeleninová jídla. Zapečené mísy.
_koreni-carodejka-100g.jpg?5e973125
)
Trocha magie. Kořenící směs pro nakládané a čerstvé sýry, pro dochucení tvarohových pomazánek. V kuchyni do omáček, na pečení i grilování, přípravu marinád a do pomazánek i salátů.

Jemně namletý česnek má slabě palčivou a mírně nasládlou chuť. Česnek se výborně hodí na nakládání sýrů, do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub. Česnek je vhodným doplňkem při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel.