Směsi kultur, Strana 2

Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.

Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek. Určené k dávkování přímo do mléka.

Skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu. 

 

Nejprodávanější

Stránka 2 z 2 - 21 položek celkem

  • KAPPA 2 - balení DL1 na 100l mléka Kód: 98
    Skladem

    Kultura určena pro dohřívané lisované sýry napr. typu Abondance a Beaufort.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 2 - balení DL3,5 na 300l mléka Kód: 491
    Skladem

    Kultura určena pro dohřívané lisované sýry napr. typu Abondance a Beaufort.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL1 na 100l mléka Kód: 99
    Skladem

    Směs termofilních a propionových bakterií určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkas - malý Gruyére.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL3,5 na 300l mléka Kód: 125
    Skladem

    Směs termofilních a propionových bakterií určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkas - malý Gruyére.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka Kód: 100
    Skladem

    Kultura je používána pro dohřívané i vysokodohřívané, lisované tvrdé sýry, např. typu Comté a Beaufort.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL3,5 na 2500l mléka Kód: 191
    Skladem

    Kultura je používána pro dohřívané i vysokodohřívané, lisované tvrdé sýry, např. typu Comté a Beaufort.

    395 Kč / ks

Stránka 2 z 2 - 21 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace