Mlékárenské kultury, Strana 3

Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.                tr.-ťapka náp+oř. - kopie

Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury. Určené k dávkování přímo do mléka, velmi dobře se rozpouští.

skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, např. při transportu nebo při manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost kultury a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah balení je nutné chránit hlavně před vniknutím vlhkosti.
Produktové listy k dispozici na vyžádání pro potřeby výrobce. Doklady GMO free. Tyto doklady nejsou určeny ke zveřejňování na internetu, ani kopírování.

 

Nejprodávanější

Stránka 3 z 5 - 89 položek celkem

  • IOTA M Munster / Romadur  DL3,5 na 700l mléka Kód: 157
    IOTA M Munster / Romadur DL3,5 na 700l mléka
    Skladem

    Kompletní směs pro sýry typu Munster. Typická kultura pro sýry zrající pod mazem. 

    430 Kč / ks
  • IOTA M Munster / Romadur DL1 na 200l mléka Kód: 106
    IOTA M Munster / Romadur DL1 na 200l mléka
    Skladem

    Kompletní směs pro sýry typu Munster. Typická kultura pro sýry zrající pod mazem. 

    195 Kč / ks
  • Novinka Kód: 5574
  • Novinka Kód: 5575
  • IOTA Reblochon DL1 - termofilní - kompletní směs Novinka Kód: 974
    IOTA Reblochon DL1 - termofilní - kompletní směs
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    185 Kč / ks
  • IOTA Salers, Čedar - balení DL1 na 100 - 200l mléka Kód: 183
    IOTA Salers, Čedar - balení DL1 na 100 - 200l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro sýry typu Salers, Cantal, Čedar. Směs homofermentativních a heterofermentatovních mezofilních kultur a termofilní Streptococcus termophilus.

    ťapka - krátký popis Aromatická kultura vycházející z původní výroby sýru Salers v dřevěné nádobě ihned po nadojení. tlačítko - více info

    165 Kč / ks
  • IOTA Salers, Čedar - balení DL3,5 na 350 - 700l mléka Kód: 911
    IOTA Salers, Čedar - balení DL3,5 na 350 - 700l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro sýry typu Salers, Cantal, Čedar. Směs homofermentativních a heterofermentatovních mezofilních kultur a termofilní Streptococcus termophilus.

    ťapka - krátký popis Aromatická kultura vycházející z původní výroby sýru Salers v dřevěné nádobě ihned po nadojení. tlačítko - více info

    410 Kč / ks
  • IOTA St. Nectaire - termofilní - kompletní směs Kód: 105
    IOTA St. Nectaire - termofilní - kompletní směs
    Skladem

    Termofilní kultura obsahující enterokoky a mikrokoky vhodná k zaočkování měkkých a lisovaných nedohřívaných sýrů. Vhodná k přípravě sýrů typu Saint Nectaire nebo Reblochon v kombinaci s dalšími kulturami (pokud se přirozeně nevyskytují v prostředí).

    180 Kč / ks
  • IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka Kód: 103
    IOTA V (Vacherin) DL1 na 200l mléka
    Skladem

    Kompletní směs kultur pro sýr typu Vacherin. Vytváří typické chuťové vlastnosti tohoto sýra.

    195 Kč / ks
  • KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka Kód: 96
    KAPPA 1 - balení DL1 na 50 -100l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére. 

    ťapka - krátký popis Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon. tlačítko - více info

    165 Kč / ks
  • KAPPA 1 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 97
    KAPPA 1 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem

    Směs kultur vhodná pro dohřívané lisované i nelisované sýry. Gouda, Tomme, Gruyére. 

    ťapka - krátký popis Možno použít i pro sýry typu Mozzarella pro dosažení pestřejších chuťových vlastností. Případně pro vláčnější sýr typu Reblochon.tlačítko - více info

    395 Kč / ks
  • KAPPA 2 - balení DL1 na 100l mléka Kód: 98
    KAPPA 2 - balení DL1 na 100l mléka
    Vyprodáno

    ťapka - krátký popis Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus helveticus.

    Speciální směs kultur pro dosažení chuti horských sýrů typu Abondance nebo Beaufort.

    Dlouhozrajících Gouda, Edam a pod. Vhodná i pro selský sýr typu Tomme.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 2 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 491
    KAPPA 2 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Ideální pro výrobu dlouhozrajících sýrů, vyšší podíl Lactobacillus helveticus.

    Speciální směs kultur pro dosažení chuti horských sýrů typu Abondance nebo Beaufort.

    Dlouhozrajících Gouda, Edam a pod. Vhodná i pro selský sýr typu Tomme.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka Kód: 99
    KAPPA 3 - balení DL1 na 50 - 100l mléka
    Vyprodáno

    Směs pro sýry s oky.

    Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.

    ťapka - krátký popis  Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 3 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka Kód: 125
    KAPPA 3 - balení DL3,5 na 100 - 300l mléka
    Skladem

    Směs pro sýry s oky.

    Termofilní a propionové bakterie určených pro lisované dohřívané sýry. Kultura se používá pro typické švýcarské sýry s oky a oříškovou příchutí, např. typu Bargkäse, petit Gruyére, Emmental, Leerdamer, Jarls berg a další.

    ťapka - krátký popis  Rozvoj ok potřebuje vhodné podmínky a dostatečně velký sýr.

    395 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka Kód: 100
    KAPPA 4 - balení DL1 na 500l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort.

    Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem.

    Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    165 Kč / ks
  • KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka Kód: 191
    KAPPA 4 - balení DL3,5 na 1500l mléka
    Skladem

    ťapka - krátký popis Helvetická kultura, vysoce termofilní, pro dohřívané i vysokodohřívané lisované tvrdé sýry. Parmezán, Comté, Beaufort.

    Výborných chuťových vlastností je možné dosáhnout při výrobě sýru Feta klasickým postupem.

    Využívá se samostatně nebo, jako přídavek k dalším kulturám pro zajištění kvalitního dlouhodobějšího zrání.

    395 Kč / ks
  • LAMBDA 12 - termofilní jogurtová DL1 - dávkování viz. detail Kód: 102
    LAMBDA 12 - termofilní jogurtová DL1 - dávkování viz. detail
    Skladem

    Kultura vhodná pro přípravu jogurtu a jogurtového nápoje s příjemnou mírně kyselou chutí, pomalým dokysáváním a velmi mírným odlučováním syrovátky. Je možné ji použít pro všechny druhy mléka. Zastoupené kmeny jsou příznivé pro výrobu jogurtu z kozího mléka.

    165 Kč / ks
  • LAMBDA 12 - termofilní jogurtová DL3,5 - dávkování viz. detail Kód: 337
    LAMBDA 12 - termofilní jogurtová DL3,5 - dávkování viz. detail
    Skladem

    Kultura vhodná pro přípravu jogurtu a jogurtového nápoje s příjemnou mírně kyselou chutí, pomalým dokysáváním a velmi mírným odlučováním syrovátky. Je možné ji použít pro všechny druhy mléka. Zastoupené kmeny jsou příznivé pro výrobu jogurtu z kozího mléka.

    395 Kč / ks
  • LAMBDA 13 - termofilní jogurtová DL1 - dávkování viz. detail Kód: 584
    LAMBDA 13 - termofilní jogurtová DL1 - dávkování viz. detail
    Skladem

    Kultura pro výrobu jogurtu velmi mírné kyselosti. Rychlé kmeny s velice nízkým dokysáváním.

    165 Kč / ks
  • LAMBDA 13 - termofilní jogurtová DL3,5 - dávkování viz. detail Kód: 649
    LAMBDA 13 - termofilní jogurtová DL3,5 - dávkování viz. detail
    Skladem

    Kultura pro výrobu jogurtu velmi mírné kyselosti. Rychlé kmeny s velice nízkým dokysáváním.

    395 Kč / ks
Další produkty

Stránka 3 z 5 - 89 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace