Mlékárenské kultury, Strana 2

Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách.                tr.-ťapka náp+oř. - kopie

Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury. Určené k dávkování přímo do mléka, velmi dobře se rozpouští.

skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, např. při transportu nebo při manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost kultury a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah balení je nutné chránit hlavně před vniknutím vlhkosti.
Produktové listy k dispozici na vyžádání pro potřeby výrobce. Nejsou určeny ke zveřejňování na internetu, ani kopírování.

 

Nejprodávanější

Stránka 2 z 6 - 81 položek celkem

  • Beaugel ELBEN - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Akce Doprodej Kód: 675
    Skladem

    Kultura pro výrobu zakysaného mléka.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
  • Beaugel KEFÍR 2 - výrazný - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 677
    Skladem

    Kultura určena pro výrobu kefíru výraznější chuti.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
  • Beaugel KEFÍR 3 - jemný - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 676
    Skladem

    Kultura určena pro výrobu kefíru jemné chuti.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    - Kultura pro výrobu kefíru, Beaugel KEFÍR 1, byla výrobcem nahrazena řadou Beaugel KEFÍR 3. Vlastnosti této řady se nijak výrazně neodlišují od řady předchozí. -

    95 Kč / ks
  • Beaugel RAIEB - na 5l mléka (možno přeočkovávat) Kód: 678
    Skladem

    Kultura je určena na výrobu fermentovaného mléka s obsahem acidofilní bakterie. Kyselost výrobku je velmi mírná.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
  • Beaugel Soja 1 - jogurt z 5l sójového mléka (možno přeočkovávat) Kód: 679
    Skladem

    Kultura je určena pro výrobu jemného sladkého jogurtu ze sojového mléka.

    Pod značkou kvality SYN.Pod značkou kvality SYN.

    95 Kč / ks
  • BETA - mezofilní DL1 na 200l mléka Kód: 609
    Skladem

    Čistě okyselující zaočkovací kultura bez dalších aromatických příměsí vhodná k nastartování kysání při výrobě tvarohu, měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, tvrdých a polotvrdých sýrů.

    165 Kč / ks
  • BETA - mezofilní DL3,5 na 700l mléka Kód: 610
    Skladem

    Čistě okyselující zaočkovací kultura bez dalších aromatických příměsí vhodná k nastartování kysání při výrobě tvarohu, měkkých, tvarohových a plísňových sýrů, tvrdých a polotvrdých sýrů.

    395 Kč / ks
  • DELTA - termofilní DL1 na 200l mléka Kód: 94
    Skladem

    Kultura vhodná k použití hlavně na sýry pařené, tažené a tvrdé tohoto typu, např. sýry typu "pasta filata", mozzarella, korbáčky, parenica a pod. Možno použít i pro sýry měkké a tvrdé, kde je použití této kultury vhodné.

    165 Kč / ks
  • DELTA - termofilní DL3,5 na 700l mléka Kód: 95
    Skladem

    Kultura vhodná k použití hlavně na sýry pařené, tažené a tvrdé tohoto typu, např. sýry typu "pasta filata", mozzarella, korbáčky, parenica a pod. Možno použít i pro sýry měkké a tvrdé, kde je použití této kultury vhodné.

    395 Kč / ks
  • GAMMA 1 - ochranná kultura DL1 na 100-200l mléka Kód: 243
    Skladem

    Kultura určená pro ochranu dohřívaných i nedohřívaných dlouhozrajících sýrů. Pozastavuje růst a vývoj nežádoucích mikroorganismů jako Clostridia, Leuconostoc, heterofermentativní laktobacily a enterokoky a tím je možné snížit riziko duření (nafukování) sýrů způsobené jejich aktivitou.

    155 Kč / ks
  • GAMMA 1 - ochranná kultura DL3,5 na 500-1000l mléka Kód: 355
    Skladem

    Kultura určená pro ochranu dohřívaných i nedohřívaných dlouhozrajících sýrů. Pozastavuje růst a vývoj nežádoucích mikroorganismů jako Clostridia, Leuconostoc, heterofermentativní laktobacily a enterokoky a tím je možné snížit riziko duření (nafukování) sýrů způsobené jejich aktivitou.

    660 Kč / ks
  • GAMMA 2 - ochranná kultura DL1 na 100-200l mléka Kód: 586
    Skladem

    Kultura určená pro ochranu čerstvých i tvarohových sýrů. Pozastavuje růst kvasinek, plísní a některých bakterií zodpovědných za degradaci chuti. Prodlužuje trvanlivost.

    155 Kč / ks
  • GAMMA 2 - ochranná kultura DL3,5 na 500-1000l mléka Kód: 634
    Skladem

    Kultura určená pro ochranu čerstvých i tvarohových sýrů. Pozastavuje růst kvasinek, plísní a některých bakterií zodpovědných za degradaci chuti. Prodlužuje trvanlivost.

    660 Kč / ks
  • IOTA 1 - Propionová DL1 na 500l mléka Kód: 107
    Skladem

    Propionová kultura produkující plyn (tvořící oka) pro lisované dohřívané sýry s oky s typickou oříškovou příchutí.

    180 Kč / ks
  • IOTA 2 - Propionová DL1 na 500l mléka Kód: 108
    Skladem

    Propionová kultura netvořící děrování (oka), zanechává jen typické oříškové aroma.

    180 Kč / ks
Další produkty

Stránka 2 z 6 - 81 položek celkem

Provozovatel webu Synergetic s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace