Mlékárenské kultury
Mlékárenské kultury francouzského výrobce Ets. Coquard jsou speciálně připraveny pro výrobu na farmách, menších mlékárnách a v domácích podmínkách. ![]()
Jsou v lyofilizované formě, tedy mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury. Určené k dávkování přímo do mléka, velmi dobře se rozpouští.
skladování a doba trvanlivosti: doporučené skladování je při -18°C kdy garantovaná trvanlivost je 2 roky od data plnění, to je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, např. při transportu nebo při manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost kultury a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah balení je nutné chránit hlavně před vniknutím vlhkosti.
Produktové listy k dispozici na vyžádání pro potřeby výrobce. Doklady GMO free. Tyto doklady nejsou určeny ke zveřejňování na internetu, ani kopírování.

Pro nás tvaroh, pro Francouze Čerstvý sýr! Kompletní kultura pro lahodný tvarohový čerstvý sýr. Nejlepší výsledky jsou z čerstvého domácího mléka, ale můžete zkusit najít i kvalitního farmáře.
